2021 Sonbahar – Kış Modası Tırnak Tasarımları

2021 sonbahar – kış modası tırnak tasarımlarıyla bütün gözleri üzerinize çekmeye hazır mısınız? Ne yapacağınızı öğrenmek için yazımızın detaylarına göz atabilirsiniz.

Bakımlı bir kadın için en önemli noktalardan biri şüphesiz eller ve tırnaklardır. Bakımın yanı sıra bambaşka bir görüntü vermek ve güzelliğinize farklılık katmak için tercih edebileceğiniz tırnak tasarımlarını sizler için derledik. 2021 sonbahar – kış modası tırnak tasarımları ile modanın kalbine inebilir ve daha davetkar bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Basit bir işlem olarak görünse de oje ve diğer uygulamalar ile tırnak tasarımını en iyi şekilde yansıtmanın görünümünüze etkileri büyük olacaktır. İlk bakışta, kadın manikürü pratik olarak moda trendlerini etkilemiyor gibi görünüyor, ancak son zamanlarda dramatik değişiklikler oldu. Geçen sezon sonbahar-kış moda haftalarında tasarımcıların gösterdiği gibi, 2021 tırnak tasarımı, giysi, ayakkabı ve aksesuarlarla birlikte büyük ölçüde değişti.

Daha Koyu Tırnak Tasarımları Trendlerde

2021 Sonbahar – Kış Modası Tırnak Tasarımları
2021 Sonbahar – Kış Modası Tırnak Tasarımları

Modern güzellik trendleri, tırnak tasarımını geride bırakarak yavaş yavaş koyu dudak tonlarına ve göz makyajına doğru ilerliyor. Gotik tırnak stili maniküre uğursuz bir görünüm kazandırdı. Modellerde parlak siyah, koyu gri tonlu, koyu mor ve siyah dokunuşlu diğer renkler görülebilir. DKNY, koyu görünümün bütünlüğünü canlandırmak için kadife çiçeğinin tepesine çıplak pembe renkte yarım daire ekledi.

Siyah oje genellikle baz olarak kullanılmıştır. Örneğin, Fenty X Puma modelinde, dağ zirvelerinden aşağı akan kadife çiçeği uçlarında ayaz bir don görünümü vardır. Koyu erik gölgesine gelince, patlıcan dudak makyajı altındaki tırnaklarda yapıldı. Siyah grafit ve siyah kadife kombinasyonları da trend.

Tırnak tasarımının koyu tonları Tanya Taylor’ın modellerinde degrade etkisi yarattı. Kahve ve siyah motiflere aplomb ile inci dokunuşları eklendi. Lulu Frost, sonbahar / kış sezonu için çok imrenilen, mat siyah bir arka plana sahip tırnaklarla gösterildi.

Mermer Kaplamalı Tırnak Tasarımları

Mermer vurguların katacağı estetik görüntü her zaman fark edilebilir. Mermer kaplı tırnak takıları ilk olarak 2016 yılında podyumunda görüldü ve sonraki tüm moda haftalarında da kullanılmaya başlandı. Mermer tasarımı, gizemli ve sıra dışı olan doğallaştırılmış tonalite nedeniyle harika görünüyor. Christian Siriano bu sayede kapalı bir kişiliği ortaya çıkaran ince ve karmaşık dokular tanıttı.

“Funky” Tarzında Yeni Tırnak Tasarımları

Çivileri kürk, tuhaf yapay elmaslar, damgalama ve akla gelebilecek her şeyle süslemeye karar veren tasarımcılar var. Libertine ve Blonds’un makyaj yapmak yerine kendilerine yapıştırılmış garip parçaları kullandılar. Bu tür tırnak sanatının sadece podyumda kalacağı umulsa da kıyafet ve makyaj tercihinize göre rahatlıkla kullanabileceğiniz yerler bulunuyor.

Sıra Dışı ve Etkileyici Swarovski Takıları

2021 Sonbahar – Kış Modası Tırnak Tasarımları
2021 Sonbahar – Kış Modası Tırnak Tasarımları

Canlı renklere yer verilen etkileyici görünüme sahip Swarovski takılarına benzer tırnak takıları pek tercih ediliyor. Rus moda akımının bir parçası olan bu takılar, şimdi tüm dünyanın gözdesi oldu. Parlak, hoş ve havalı Swarovski kristalleri maniküre zengin ve lüks bir görünüm kazandırıyor. Bu takılar En basit tırnak sanatını bile muhteşem bir hale getirebilir. Kristal tamamlayıcılar çekici kadife çiçeklerini süslüyor. Bu kesinlikle denemeye değer bir trend, çünkü tırnaklarınızdaki kristal takılar herhangi bir kıyafetle kolayca kombinlenebi

90’lı Yılların Tırnak Tasarımları Yine Gündemde

Dolu dolu geçen ve istisnasız herkesin özlemini çektiği huzur dolu 90’lı yıllarda kullanılan tasarımlar moda severlerin yine gündeminde. 90’ların tırnak stillerini hatırlıyor musunuz? Her şey çılgın tasarım kombinasyonlarıyla ilgili: renkler, desenler, karikatürler, bayraklar ve her türlü ilginç trend. 90’lar tırnak sanatıyla eğlenceliydi, bu yüzden birçok tasarımcı geçmişin stilini geri getirmeye çalışıyor.

Etkileyici birçok tırnak tasarımı, bir kadının görünümünün atmosferini, stilini değiştirebilir. Örneğin, bir kadın kırmızı bir manikür taktığında bir takım elbise daha çekici bir ton alır. Şeffaf vernik, görüntüye hafiflik ve kolaylık getirir. Eğlenceli tasarımlar kişiliği sergilerken parlak vurgular lezzet katar.

Birbirinden güzel tırnak tasarımları ile 2021 ve hatta 2022 yılı sonbahar-kış modasına ayak uydurabilirsiniz.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2021 Sonbahar – Kış Modası Tırnak Tasarımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin