2021 Yılının En Romantik 7 Filmi

Boş vakitlerimizi değerlendirmek için film izlemeyi sevmeyenimiz yoktur. Sevdiğimiz filimler türleri arasında bilim kurgu, korku, macera, macera ve romantik filmler olabilir. Özelikle romantik film tutkunu iseniz sevgiliniz ile birlikte izleyebileceğiniz 2021 yılının en romantik 7 filmi yazımızda yer alıyor. 

2021 Yılının En Romantik 7 Filmi Hangileridir?

1.Aşk ve Gurur

İngiliz edebiyatı klasiklerinden olan aşk ve gurur isimli filmi tavsiye edebiliriz. Jane Austen yazarının aynı adlı kitabından uyarlanan Aşk ve Gurur isimli film George Dönemi İngiltere’sinde geçmektedir. Beş kız kardeşin yaşamlarda komşuları Bay Bingley ve Bay Darcy ile iletişimleri sonrasında kız kardeşlerin hayatlarını nasıl kökten değişime uğradığını anlatır.

Film, kız kardeşlerin evlilik çağının gelmesiyle sürükleyici hale gelerek izleyicilerini büyülüyor. Beş kız kardeşin anneleri olan Bayan Bennet, Bay Bingley’i kızı Jane için damat olarak ideal olarak görmeye başlar. Fakat Bay Darcy de Elizabeth’i çok beğenerek gözüne kestirmiştir. Bu hikâyede aşk mı kazanacak yoksa gurur mu kazanacak? bunun kararını izleyiciler izleyerek göreceklerdir.

 2.Her Aşk

Pandemi sürecinde çok sıkıldığımız şu dönemlerde eşiniz ve ya sevgiliniz ile zevkle izleyeceğiniz ve kendi aşkınıza pay çıkaracağınız bir film önerimiz daha var.

Karısından boşanana ve yaşamaya yalnız başlayan bir yazarın hikâyesini anlatan bu film sizi sürükleyecek. Yeni boşanan yazar dijital bir platformda yapay zekâ poyramı ile birisi ile tanışır. Kendisini göremediği sadece sesi duyabildiği Samantha ismindeki bayan yalnız kalan yazarı konuşmaları ile bambaşka bir yaşama götürür. Romantizmi doruklara çıkaran bu film izleyenleri düşünceler içine alarak büyülemektedir.

3.Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Sil Baştan)

2021 Yılının En Romantik 7 Filmi
2021 Yılının En Romantik 7 Filmi

Hem romantik hem de bilim kurguyu bir arada yaşatan bu film teknolojinin nelere başarabildiğini anlatmaktadır. Bu filmde başrol oyuncusu ayrıldığı sevgilisine ait olan anılarını yapay zekâ ile sildiriyor. İki yıllık ilişkisi olan sevgilisinin bütün anılarını ve birlikte yaşadıkları her şeyi tıbbi bir yöntemle sildirir. Ancak oyuncu sevgilisi ile yaşadığı mutlu anları rüyalarında yeniden yaşayarak hüzünlenir. Ve hatıralarını sildirme işinden pişman olarak bu müdahaleyi durdurmak ister.

4.Enjamin Button’ın Tuhaf Hikâyesi

Sevgiliniz ile birlikte izleyeceğiniz en güzel film olmaya aday olan bu film emin olun ki tekrar tekrar izlemek isteyeceğiniz bir film olacaktır. Bu filmdeki karakter seksenli yaşlarda doğar ve yaşadıkça gençleşir. Karakter 1. Dünya savaşında oğlunu kaybetmiştir. Kör saatçinin tren garı için yaptığı saatin geri gitmesi karakterin yaşlı doğmasına ve bebekken ölmesine sebep olur. Tuhaf hikayeyi anlatan bu film aslında bir aşk hikayesini de anlatmaktadır.

5.Sense And Sensibility (Aşk Ve Yaşam)

2021 Yılının En Romantik 7 Filmi
2021 Yılının En Romantik 7 Filmi

2021 yılının en romantik 7 filmi arasında yer alan ve İngiliz edebiyatının klasik romanlarından uyarlanmış bu film Türkçeye kül ve ateş olarak çevrilerek yazılmıştır. Bu filmin konusu karakterin ölümünden sonra mirasının yasalar gereğince oğluna verilmesi ile başlıyor. Mirasın oğluna verilmesi ile eşinin ve üç kız kardeşinin hayatlarının alt üst olması ve oğlunun babasının evine taşınmasıyla devam ediyor. Her sahnesi merak uyandıran bu film çok izlenenler arasında yer alıyor.

6.Zaman Yolcusunun Karısı

Audrey Niffenegger’in romanından uyarlanan bu filmin konusu zaman içinde yolculuğu anlatıyor. Filmde bir kütüphaneci genetik olan bozukluğu sebebi ile zamanda yolculuk yapıyor. Ve yaşadığı bu zaman yolculuğu içerisinde bir ressama âşık oluşunu anlatıyor. Bu film izleyenlerin nefesini kesiyor.

7.Perfect Sense (Yeryüzündeki Son Aşk)

2021 Yılının En Romantik 7 Filmi
2021 Yılının En Romantik 7 Filmi

Bu film tamda bizim yaşadığımız covid19 virüsünü anlatan bir hikâyedir. Bu filmin konusu da salgın bir hastalık döneminde yaşayan çiftin hikâyesidir. Yaşadıkları salgın yüzünden nasıl etkilendiklerini hep birlikte izleyerek öğrenecek ve çok heyecanlanacaksınız.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2021 Yılının En Romantik 7 Filmi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin