Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.55%
Bitcoin
3.880.585,34 TRY
tr eth
ETH
-1.21%
Ethereum
132.997,95 TRY
tr bch
BCH
-0.08%
Bitcoin Cash
24.431,12 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Başkan Sandıkçı: “Sahada vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz”

Başkan Sandıkçı: “Sahada vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Tüm ekiplerimizle sahada vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz” dedi.

Canik Belediyesi ekipleri ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kurban Bayramı’nda görev başında olan Canik Belediyesi ekipleri, bayram sonrası çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

 

Temizlik Çalışmaları Titizlikle Sürüyor

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin cadde ve sokaklarında temizlik çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor.  Çöp konteynerlerinin temizlik ve bakım çalışmaları sürdüren ekipler Dereler Mahallesi’nde kurulan Canlı Hayvan Pazarı’nda temizleme ve kireçleme çalışmalarını tamamlandı.

 

Semt Pazarları Denetleniyor

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı sonrasında ilçede kurulan semt pazarlarında denetim faaliyetlerine devam ediyor. İlçe halkının huzurlu ve güvenli alışveriş yapması adına pazarlarda hijyen, fiyat etiketi ve gramaj kontrolleri gerçekleştirildi.

 

Sokak Hayvanları Unutulmadı

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin belirli noktalarına kurulan mama ve su ünitelerinin Kurban Bayramı tatili boyunca bakımı ve dolumu gerçekleştirildi. Sağlık sorunu yaşayan hayvanlara, gelen ihbarlar üzerine veteriner hekimler tarafından müdahale edildi.

 

“Sahada vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz”

Canik Belediyesi ekiplerinin ilçenin tüm cadde ve sokaklarında çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Ekiplerimiz ilçemizin tüm mahallelerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kurban Bayramı ve sonrasında Canlı Hayvan Pazarı’nın kontrolleri ve temizliği ekiplerimiz tarafından gerçekleştirildi. İlçemizin cadde ve sokaklarında temizlik çalışmaları devam ederken çöp konteynerlerinin düzenli olarak temizlik ve bakımı yapılıyor. Can dostlarımız için kurulan mama ve su ünitelerinin bakımı ve dolumu rutin olarak gerçekleştiriliyor.  Tüm ekiplerimizle sahada vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Başkan Sandıkçı: “Sahada vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.