Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.55%
Bitcoin
3.880.585,34 TRY
tr eth
ETH
-1.21%
Ethereum
132.997,95 TRY
tr bch
BCH
-0.08%
Bitcoin Cash
24.431,12 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Bursa’nın İlk Mavi Bayraklı Plajı İznik’te

Bursa’nın İlk Mavi Bayraklı Plajı İznik’te

Türkiye çapında Van Gölü’nden sonra 2. Mavi bayraklı göl İznik Gölü oldu.

 

İznik İnciraltı Halk Plajı’nda gerçekleşen tören ile mavi bayrak göndere çekildi.Törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İznik Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, AK Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Kuzey Ege İller Koordinatörü Doğan Karataş, daire amirleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye Çevre Eğitim Vakfına yapmış olduğu başvuru ile başlayan süreçte su kalitesinden temizliğe, can güvenliğinden engelli erişim imkanlarına, soyunma kabinleri ve duşlara kadar 33 farklı kriter yerine getirildi.İznik İnciraltı Halk Plajı Bursa’nın ilk mavi bayraklı plajı olmaya hak kazandı.

 

Bursa’nın tarih, turizm, sanayi ve tarım kenti olmanın yanında 277 kilometrelik kıyı bandı ile aynı zamanda bir sahil kenti de olduğunu dile getiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş “Marka olmak için markası tescillenmiş olanlarınızın olması lazım. Burası da böyle bir alan oldu. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta da konuşmasında “İlçemizin Bursa da ilk mavi bayrağı almış olması bizleri mutlu etti.Bu ünvanı korumak, yaşatmak bizlerin elinde.Her türlü çalışmamızda bizlerin yanında olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

İznik Gölü’nden bot ile getirilen mavi bayrak çocuklar tarafında protokole sunularak göndere çekildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bursa’nın İlk Mavi Bayraklı Plajı İznik’te
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.