Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.81%
Bitcoin
3.869.692,53 TRY
tr eth
ETH
-1.95%
Ethereum
133.342,13 TRY
tr bch
BCH
0.09%
Bitcoin Cash
24.704,08 TRY
  1. Haberler
  2. Diğer
  3. Kültür-Sanat
  4. Çandarlı’yı Festival Coşkusu Sardı

Çandarlı’yı Festival Coşkusu Sardı

Dikili Belediyesi tarafından düzenlenen Çandarlı Kültür,Demokrasi ve Emek Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

 

İki gün boyunca süren festival kapsamında Savaş Tercan Tiyatrosu'nun tahta bacak, palyaço, kukla, tiyatral animasyon gösterimi ve balon şişirme, yüz boyama etkinleri ile çocuklar eğlenceli vakit geçirdiler. Dikili ve Çandarlı'da yaşayan kadınların el emeklerinin yer aldığı Yağcıbedir Halı Dokuma, Çini, Seramik ve Islak Keçe sergisi yoğun bir ilgi gördü.

 

Festivalde Gripin ve Aydilge rüzgarı esti.

Çandarlı Orhan Hassoy Stadyumu'nda gerçekleşen konserlerde ilk akşam pop rock müziğin sevilen gruplarından Gripin sahne aldı. Festivalin son akşamı popüler şarkılara imza atan Aydilge'nin konseriyle taçlandı. Özellikle gençlerin katılımı festival coşkusuna ayrı bir renk kattı.

 

Başkan Kırgöz’den Ağustos-Eylül ayı etkinliklerine davet

Çandarlı Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali'nin çok güzel geçtiğini belirten Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz "Ağustos-Eylül ayı hem sportif hem kültürel açıdan çok yoğun geçecek.17-18-19 Ağustos’ta Plaj Futbolu, 20,21 Ağustos’ta Ayak Tenisi turnuvalarına ev sahipliği yapacağız. 22-28 Ağustos tarihlerinde 1. Dikili Kitap Günleri’ni, 30-31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali’ni düzenleyeceğiz. Bu yıl 14 Eylül’de kentimizin işgalden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlayacağız. 14-18 Eylül tarihlerinde U-19 Dünya Plaj Voleybolu Şampiyonası’na ev sahipliği yaparak tüm dünyanın ilgisini Dikili’mize çekeceğiz. Hepinizi davet ediyorum. İlk etkinliklerimize Çandarlı’mızda başladık. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. En güzel günlerde buluşmak dileği ile.” dedi.

 

Festivale İzmir Marşı Damga Vurdu.

Gençlerin coşkusuna ortak olan Başkan Kırgöz, “Bütün ümidim gençliktedir diyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürümeye kararlılıkla devam edeceğiz. İşte Atatürk Gençliği burada. Cumhuriyete sahip çıkarak güzel ülkemizin geleceğini tayin edecek olan sizlersiniz. Sizleri çok seviyoruz ve sizlere çok güveniyoruz” diyerek gençler ile birlikte İzmir Marşı’nı söyledi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Çandarlı’yı Festival Coşkusu Sardı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.