Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-2.80%
Bitcoin
3.810.687,59 TRY
tr eth
ETH
-2.80%
Ethereum
130.659,64 TRY
tr bch
BCH
-0.93%
Bitcoin Cash
24.259,99 TRY
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Nilüferli milli judocu Avrupa üçüncüsü oldu

Nilüferli milli judocu Avrupa üçüncüsü oldu

İtalya’da gerçekleştirilen Avrupa Judo Şampiyonası’nda Görme Engelliler Erkek Judo Milli Takımı Avrupa Şampiyonu olurken, Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü’nün milli sporcusu Yasin Çimciler de, 90 kilogramda Avrupa üçüncüsü oldu.

 

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, farklı spor branşlarında katıldığı ulusal ve uluslararası şampiyonalara başarısıyla damga vurmaya devam ederken, Milli takımlarda yer alan Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları da gururlandırıyor. Görme Engelliler Judo Milli Takımı’nda yer alan Nilüfer Belediyesi GESK sporcusu Yasin Çimciler, Avrupa’da Nilüfer’i ve Bursa’yı en iyi şekilde temsil etti. İtalya’da gerçekleştirilen Avrupa Judo Şampiyonası’na katılan Yasin Çimciler, rakiplerini mağlup ederek kürsüye çıktı. 90 kilogramda mücadele eden Yasin Çimciler, bronz madalyanın sahibi olarak Avrupa üçüncüsü unvanını elde etti.

 

Yasin Çimciler’in de yer aldığı Görme Engelliler Erkek Judo Milli Takımı da, Avrupa Şampiyonu olarak büyük sevinç yarattı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Nilüferli milli judocu Avrupa üçüncüsü oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.