Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.95%
Bitcoin
3.876.286,05 TRY
tr eth
ETH
-1.59%
Ethereum
132.977,53 TRY
tr bch
BCH
-1.80%
Bitcoin Cash
24.123,51 TRY
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Gümrükçü Üniversitelilerin Barınma İhtiyacı için Harekete Geçti

Gümrükçü Üniversitelilerin Barınma İhtiyacı için Harekete Geçti

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesi ilçe sınırları içerisinde bulunan yurt işletmelerinin sahipleriyle bir araya gelerek üniversite öğrencilerinin barınma sorunuyla ilgili durum değerlendirmesi yaptı.

 

Çiğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya yurt işletmelerinin sahipleri katılım gösterdi. Başkan Utku Gümrükçü, yurt sahiplerini tek tek dinleyerek talep ve önerileriyle ilgili notlar aldı. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nin bulunduğu bölgede devam eden çevre düzenlemesi, yeşil alan ve yol çalışmaları ile alt ve üst yapı hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Barınma sorunuyla ilgili kendi fikirlerinin dinlenmesinden ötürü mutlu olduklarını ifade eden yurt sahipleri böyle bir toplantıya ev sahipliği yaptığı için Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’ye teşekkür ettiler.

 

Gümrükçü: “Evlerinde gibi hissettireceğiz”

Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Gümrükçü, “Üniversitelere kayıt yaptıran öğrenci sayısında bir önceki yıla nazaran ciddi bir artış var. Ekonomik dar boğaz, kira fiyatları ve mevcut yurt kapasitelerini göz önünde bulundurduğumuzda önemli bir barınma sorunuyla karşı karşıyayız. Çiğli Belediyesi olarak, üniversite eğitimi için ilçemize gelecek öğrencilerimizin kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde yurt sahipleriyle bir araya geldik. Mevcut durumu ve yapılabilecekleri konuştuk. İlçemizde ikamet edecek öğrencilerimizin gönlü rahat olsun. Kapılarımız onlara daima açık. Her türlü ihtiyaç ve sorunlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Gümrükçü Üniversitelilerin Barınma İhtiyacı için Harekete Geçti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.