Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.55%
Bitcoin
3.880.585,34 TRY
tr eth
ETH
-1.21%
Ethereum
132.997,95 TRY
tr bch
BCH
-0.08%
Bitcoin Cash
24.431,12 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Menderes’te coşku dolu 29 Ekim

Menderes’te coşku dolu 29 Ekim

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Menderes’te de genciyle, yaşlısıyla; kadınıyla, erkeğiyle coşku dolu devam ediyor.

 

İlçede düzenlenen programlar kapsamında, ilk olarak 28 Ekim’de ilçe meydanındaki Cumhuriyet Anıtı’na çelenk sunuldu ve devamında ilçe protokolü Menderes’teki şehitlikleri ziyaret etti.

 

İlçede düzenlenen programlara ilişkin açıklamalarda bulunan Menderes Belediyesi Başkan V. Erkan Özkan, “İlçe Kaymakamlığımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği törene katılım sağladık. Ardından, vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ederek dua ettik. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.

 

Programlar kapsamında, 29 Ekim günü ise, İlçe Kaymakamlığı makamında tebrikat töreni gerçekleştirildi. Devamında ise Menderes 19 Mayıs Stadı’nda kutlama programı yapıldı.

 

Bayram coşkusu gün boyu devam edecek

Menderes’te 29 Ekim coşkusunun en üst seviyede yaşandığını belirten Özkan, şunları kaydetti:

“Düzenlenen programda, öğrencilerimizin performansları takdire şayandı… Gözlerindeki cumhuriyet aşkı ise bambaşkaydı. Hepimiz şunun bilincindeyiz ki, Atamızın armağan ettiği Cumhuriyet olmasaydı, şu an sömürge ülkelerin kölesiydik. Bu düşünceyle, Cumhuriyet’i bize armağan eden başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.”

 

Özkan, İlçe Kaymakamlığınca düzenlenen programdan dolayı da başta Menderes Kaymakamı Cevat Çelik olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

İlçede Bayram coşkusu, Menderes Belediyesi’nin düzenlediği, Cumhuriyet Koşusu, Fener Alayı ve Atiye Konseri ile devam edecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Menderes’te coşku dolu 29 Ekim
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.