Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-3.73%
Bitcoin
3.776.263,20 TRY
tr eth
ETH
-4.22%
Ethereum
128.453,82 TRY
tr bch
BCH
-1.67%
Bitcoin Cash
24.012,95 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Kızılay Gönüllüleri Cumhuriyet Bayramı’nı Coşkuyla Kutluyor

Kızılay Gönüllüleri Cumhuriyet Bayramı’nı Coşkuyla Kutluyor

Kızılay gönüllüleri her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı ülke genelinde kortej ve fener yürüyüşleri, kan bağışı gibi etkinliklerle kutluyor, Bayram coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşıyor. 

 

99. yılını gururla kutladığımız Cumhuriyet Bayramı, Türkiye genelinde renkli ve bir o kadar da duygusal anlara sahne oluyor. 7’den 70’e herkesin meydanlarda ve stadyumlarda çeşitli etkinliklerle kutladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Kızılay gönüllüleri de bu coşkulu anlara vatandaşlarla birlikte şahit oluyor.  

 

Kızılay, tüm ülkede kortej ve fener yürüyüşlerine 7 bin 500’den fazla gönüllüsü ile eşlik ediyor. Ankara’da ise Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen büyük kortej yürüyüşünde 150 gönüllü, vatandaşlarla birlikte Cumhuriyetimizin 99. yılını kutluyor. Kan bağışı ile ilgili bilgilendirmelerini yapmayı da ihmal etmeyen Kızılaycılar, acil kan bekleyen hastalar için kan bağışı noktalarında farkındalık çalışmaları yürütmelerinin yanı sıra kendileri de kan veriyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Kızılay Gönüllüleri Cumhuriyet Bayramı’nı Coşkuyla Kutluyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.