Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-2.53%
Bitcoin
3.809.824,78 TRY
tr eth
ETH
-2.90%
Ethereum
129.390,22 TRY
tr bch
BCH
-0.75%
Bitcoin Cash
24.159,20 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Milletvekili Karaaslan ve Başkan Sandıkçı Yatırımları İnceledi

Milletvekili Karaaslan ve Başkan Sandıkçı Yatırımları İnceledi

AK Parti  Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte ilçeye kazandırılan yatırımları inceledi.

AK Parti  Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik Orman Okulu’nu ve Canik Ters Ev’i ziyaret ederek devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Türkiye’nin İlk Devlet Destekli Orman Okulu

AK Parti  Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik Orman Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilerin gerçekleştirdiği etkinliğe katıldı. Canik Orman Okulu’nun Türkiye’nin ilk devlet destekli orman okulu olduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Türkiye’nin ilk devlet destekli orman okulu olan Canik Orman Okulumuzda gençler ve çocuklarımız doğa ile iç içe kendilerini geliştirecekleri çeşitli etkinliklere bir araya geliyor. Okulumuzda bulunan sera alanlarında üretimlerini yaparken, aldıkları eğitimlerle doğa bilinci kazanıyor. Onlar için özel olarak oluşturduğumuz alanlarda öğretmenlerimiz eşliğinde deney ve gözlem çalışmalarını gerçekleştiriyorlar” dedi.   

 

Canik Ters Ev Binlerce Ziyaretçi Ağırlayacak

Canik Ters Ev’de çocuklar ve gençlerin eğlenceli vakit geçireceğini belirten Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik Ters Evimizin içerisinde bulunan tüm alanları ters konsept şeklinde özel olarak tasarladık. Özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere her yaştan insanımız keyifli ve eğlenceli vakit geçirecek. Şehrimizden ve şehir dışından binlerce ziyaretçiyi ağırlayacağımız Canik Ters Evimizi kısa sürede içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

 

Gerçekleşen ziyaret programına AK Parti  Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay katıldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Milletvekili Karaaslan ve Başkan Sandıkçı Yatırımları İnceledi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.