Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.21%
Bitcoin
3.847.469,37 TRY
tr eth
ETH
-1.02%
Ethereum
131.959,73 TRY
tr bch
BCH
0.44%
Bitcoin Cash
24.566,65 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Bayrampaşa Hali’nden Küçükçekmecelilerin Sofrasına Gıda Desteği

Bayrampaşa Hali’nden Küçükçekmecelilerin Sofrasına Gıda Desteği

HAL-DER ESNAFINDAN KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ GIDA BANKASINA 3.6 TON GIDA BAĞIŞI

 

HAL-DER ESNAFINDAN GIDA BANKASINA 3.6 TON MEVYE-SEBZE BAĞIŞI

 

Küçükçekmece Belediyesi’nin kentte dayanışmayı ve paylaşmayı güçlendirmek için hayata geçirdiği Gıda Bankası, çalışmalarıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. Dayanışma ağını her geçen gün büyüten Gıda Bankası, İstanbul Halciler Derneği işbirliğiyle gerçekleşen toplantıda, hal esnafının desteğiyle toplanan 3.6 ton meyve – sebze bağışını, kentteki ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasına taşımaya hazırlanıyor.

 

Bayrampaşa Hali’nde gerçekleştirilen işbirliği toplantısına; İBB Hal Müdürü İsrafil Aydın ve Hal-Der Başkanı Numan Dayan, Küçükçekmece Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekili İlyas Dikici, İBB Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Atalık, Yönetim Kurulu İTO Meyve – Sebze Komitesi Başkanı Abdulmuti Baran katıldı.

 

3.6 ton gıda bağışı toplandı

Toplantıda, Küçükçekmece Belediyesi Gıda Bankası görevlileri Bayrampaşa halindeki tüm esnafa Gıda Bankası çalışmalarının yer aldığı broşürleri dağıtarak bilgilendirme yaptı. Ekiplerin özenli çalışmaları sonucunda sabah saatlerine kadar 3.6 ton gıda bağış olarak toplandı. Toplantıda bağışların süreklilik kazanması için görüşmeler gerçekleştirildi.

 

Başkan Kemal Çebi: Daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyoruz

Küçükçekmece’de daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Kemal Çebi, “ Dayanışmanın ve sevginin geçtiği tek banka olarak nitelendirdiğim Gıda Bankası üzerinden kurduğumuz dayanışma ağını,  genişletmek ve güçlendirmek istiyoruz. Hemşehrilerimizin dertlerini dert edinen bir ekiple birlikte çalışıyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz, projelerini üretirken, hizmet verirken vatandaşlarımızın mutluluğunu gözetiyor. Küçükçekmece’de insanların yüzü gülsün istiyorum, sorunlarını birlikte çözelim, birlikte dayanışma içinde, kent ruhunu yansıtacak işler yapalım istiyorum. Bu anlamda özverili çalışmalarından dolayı ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gıda Bankası’na yapılan tüm bağışlar, tamamen resmi ve yönetmeliklere uygun olarak gerçekleştiriliyor. Bize destek olan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bayrampaşa Hali’nden Küçükçekmecelilerin Sofrasına Gıda Desteği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.