Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.21%
Bitcoin
3.847.469,37 TRY
tr eth
ETH
-1.02%
Ethereum
131.959,73 TRY
tr bch
BCH
0.44%
Bitcoin Cash
24.566,65 TRY
  1. Haberler
  2. Liste İçerikler
  3. Bodrum Belediyesi İş Birliğinde Depremzedeler İçin Konser

Bodrum Belediyesi İş Birliğinde Depremzedeler İçin Konser

TED Bodrum Koleji tarafından Bodrum Belediyesi ve Bodrum Kaymakamlığı iş birliğiyle merkezi Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen büyük depremde ailesini kaybeden çocukların eğitimi için düzenlenecek konser etkinliğinin lansmanı TED Bodrum Koleji TED United Café’de gerçekleştirildi. 

TED (Türk Eğitim Derneği) tarafından organize edilen “Deprem Geleceğimizi Yıkmasın” kampanyası kapsamında TED Bodrum Koleji tarafından düzenlenecek olan ve ünlü isimlerin bulunacağı konserin bilgilendirme toplantısına Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, BESİAD Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, BODER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Dengiz, TED Bodrum Koleji Genel Koordinatörü Meryem Ebrem, TED Bodrum Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Erken, konser etkinliğine katkı sunacak olan sanatçılardan Yonca Evcimik, Jehan Barbur ve Olgun Şimşek katılırken TED Bodrum Koleji Öğrenci Birliği Başkanı Çağan Özcan açılış konuşmasını yaptı.

Toplantıda 10 Haziran’da TED Bodrum Koleji kampüsünde; Zülfü Livaneli, Sertab Erener, Suzan Kardeş, Jehan Barbur, Olgun Şimşek, Yonca Evcimik gibi ünlü isimlerin sahne alacağı konserin detayları konuşulurken konserin tüm gelirinin depremde ebeveyn kaybı yaşayan çocukların eğitimine katkı sağlayacağı belirtildi. Kampanya kapsamında ebeveynlerini yitirmiş çocukların psikolojik, akademik, sosyal ve maddi olarak lise sonuna kadar destekleneceği ifade edildi.

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, deprem ile ilgili duygularını dile getirdiği konuşmasında bizi farklı yapan en önemli noktanın zor zamanlarda her türlü farklılıklarımızı unutup kenetlenen bir millet olduğumuzu belirtti. Kaymakam Bayar, ilk başlarda yapılan yardımların devamlılığının getirilmesinin önemine dikkat çekerken gerçekleştirilecek olan konser etkinliğinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’un kültür ve sanatına katkıda bulunan tüm sanatçılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında böyle bir organizasyonun parçası olmaktan gurur duyduklarını belirtti. Deprem bölgesine ilk günden bu yana yapılan desteklerden de söz eden Başkan Aras, “Bodrum’un vicdanı orada çok net hissedildi. Biz de bununla gurur duyduk” diye konuştu. Tamamen insani duygularla orada olduklarının altını çizen Başkan Aras, TED tarafından depremzedeler yararına birçok ilde gerçekleşecek olan etkinlikler için ilgililere teşekkür etti. Bu ve benzeri kampanyalara Bodrum Belediyesi olarak her zaman destek olacaklarını söyledi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bodrum Belediyesi İş Birliğinde Depremzedeler İçin Konser
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.