Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.55%
Bitcoin
3.880.585,34 TRY
tr eth
ETH
-1.21%
Ethereum
132.997,95 TRY
tr bch
BCH
-0.08%
Bitcoin Cash
24.431,12 TRY
  1. Haberler
  2. Spor
  3. 18’inci Geleneksel Ekiden Yarışlarında Coşku ve Heyecan Bir Arada Yaşandı

18’inci Geleneksel Ekiden Yarışlarında Coşku ve Heyecan Bir Arada Yaşandı

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye tarafından her yıl çalışanlarının katılımıyla düzenlenen 18’inci Ekiden yarışları, herkese keyif dolu anlar yaşattı. Eğlenceli bir deneyim yaşatan günde tüm katılımcılar centilmence bir yarış ortaya koydu. Çekişmeli ve heyecan dolu geçen yarışmanın bu yılki kazananı yeniden “Efsane A Takımı” oldu.

 

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin takım ruhunu güçlendirmek ve motivasyonu artırmak adına düzenlediği geleneksel “Ekiden” yarışlarının 18’incisi bu yıl 15 Ekim Cumartesi günü gerçekleşti. Renkli görüntülere sahne olan ve pandemi nedeniyle bir süredir ara verilen Ekiden yarışları, yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Centilmen ve dayanışma dolu bir atmosferde gerçekleştirilen yarışmalar boyunca tüm çalışanlar streslerini atma, eğlenme ve aralarındaki bağı güçlendirme fırsatı buldu. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin 2003 yılından beri her yıl organize ettiği yarışlarda bu yıl 72 takımdan 648 koşucu kıyasıya mücadele ederken, ‘’Efsane A Takımı’’ adını zirveye yazdırmayı başardı.

 

Yarışlar Üretim Tesislerinde Gerçekleşiyor

Ekip olmak, dayanışma duygusunu güçlendirmek ve motivasyonu artırmak amacıyla Toyota Otomotiv Sanayi tarafından düzenlenen geleneksel Ekiden yarışları, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin Sakarya’daki üretim tesislerinde bulunan 950 metrelik koşu pistinde gerçekleşti. 648 kişinin katıldığı yarışlarda “Efsane A Takımı’’ birinciliği alırken, “Yazaki Efsane” takımı ikinci, “Paint All Star” takımı ise üçüncü oldu. 

 

Ekip ruhu ve dayanışma gücünü artıran Ekiden yarışları, ismini 1917’de Japonya’da doğan bir bayrak yarışından alıyor. Takım üyelerinin birbirlerinin omzuna geçirdikleri “tasuki” denilen kuşağı takım arkadaşına devretmesiyle gerçekleştirilen Ekiden yarışının ismi, Japonca’da istasyon anlamına gelen 'eki' ve iletmek anlamında kullanılan 'den' kelimelerinin birleşiminden oluşuyor.

 

Kadınlar Kupası’nda Nefes Kesen Mücadele

Kadınların iş yaşamındaki rolünü geliştirmeye yönelik çalışmalara devam eden Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, kadınların gücünün sportif faaliyetlerde de gösterilmesini destekliyor. Ekiden faaliyetlerinde Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye kadın çalışanların yer aldığı takımlar Kadınlar Kupası’nda adını zirveye yazdırabilmek için kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Yarışmada TMMT Yıldızları Takımı zorlu mücadelenin kazananı olurken, Paint All Star Takımı ikinci, Yazaki Running Akademi Takımı üçüncü oldu.   

 

Yarışlar ile ilgili olarak Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Genel Müdür ve CEO’su Erdoğan Şahin, “2003 yılından beri düzenlediğimiz Ekiden yarışlarını, bir yarışın ötesinde olarak beraberlik, takım ruhu ve dayanışma duygusunu kuvvetlendirmek, motivasyonu artırmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye çalışanlarının bir arada spor yaparak eğlendiği, bu yıl 18’incisini gerçekleştirdiğimiz Ekiden yarışları ile güzel bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz,’’ dedi.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

18’inci Geleneksel Ekiden Yarışlarında Coşku ve Heyecan Bir Arada Yaşandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.