Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.95%
Bitcoin
3.876.286,05 TRY
tr eth
ETH
-1.59%
Ethereum
132.977,53 TRY
tr bch
BCH
-1.80%
Bitcoin Cash
24.123,51 TRY
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Burhan Karataş, deprem bölgesini güzelleştirdi

Burhan Karataş, deprem bölgesini güzelleştirdi

Adana’da “Sosyete Burhan” olarak tanınan ünlü kuaför Burhan Karataş, yardımseverliğini deprem sürecinde de gösterdi ve ekibiyle birlikte sanatını deprem mağdurlarının hizmetine sundu.

Renkli kişiliğiyle tanınan Adana’nın ünlü kuaförü Burhan Karataş 11 ili sarsan deprem sürecinde şöhretini ve geniş çevresini çok iyi kullanarak depremzedeler için büyük bir yardım ağı oluşturdu. Depremin ilk gününden bu yana gerek kendi imkanları, gerekse iş çevresiyle deprem bölgesine tırlar dolusu yardımlar gönderen “Sosyete Burhan” bunun dışında başta Tuğba Özay olmak üzere ünlü dostlarıyla da seferber olarak mağdurlar için elinden geleni yaptı.

Aynı zamanda Adana Kuaförler ve Güzellik uzmanları odası başkan vekili olarak görev yapan Burhan Karataş maddi yardımların dışında eşi görülmemiş bir destek de sağladı. Ekibiyle birlikte Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş bölgesini ziyaret eden ünlü kuaför depremzedelerin saç ve cilt bakımını yaptı.

Sayısız ödül töreninde “yılın fenomeni” ve “yılın kuaförü” ödülünü alan Burhan Karataş, “Aldığım hiçbir ödül deprem bölgesinde el uzattığımız insanların gülücüklerinden ve teşekkürlerinden daha değerli olmadı. Tüm ekibimle deprem bölgesindeki insanların moralini yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

Burhan Karataş bu yardımların dışında deprem bölgesinde evsiz kalan çocuklar ve ailelerini Adana başta olmak üzere hasar olmayan illere taşıdı ve hayatlarını değiştirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Burhan Karataş, deprem bölgesini güzelleştirdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.