1. Haberler
  2. Genel
  3. Başkan Atabay Kardeş Şehir Laubach’tan Gelen Misafirleri Karşıladı

Başkan Atabay Kardeş Şehir Laubach’tan Gelen Misafirleri Karşıladı

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim ile kardeş şehir olan Almanya'nın Laubach kentinden gelen heyeti karşıladı.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim ile kardeş şehir olan Almanya'nın Laubach kentinden gelen heyeti karşıladı.

 

Sanatın ve kültürün kenti Didim, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın öncülüğünde düzenlenen etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

 

Didim ile kardeş şehir olan Almanya'nın Laubach kentinden gelen heyet, Didim Belediyesi'ni ziyaret etti. Laubach Belediye Başkanı Matthias Meyer'in de aralarında bulunduğu heyetin Didim'de ki ilk ziyareti Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a oldu. Heyet ile görüşmeler gerçekleştiren Başkan Atabay, misafirlerine hoşgeldin diyerek Didim hakkında bilgiler verdi.

 

Laubach heyeti, 5 gün boyunca Didim'de çeşitli ziyaretlerde bulunarak etkinliklere katılacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Başkan Atabay Kardeş Şehir Laubach’tan Gelen Misafirleri Karşıladı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
HTML Marka Flower Çiçekçi