Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.47%
Bitcoin
3.903.235,28 TRY
tr eth
ETH
-1.45%
Ethereum
133.644,20 TRY
tr bch
BCH
-1.27%
Bitcoin Cash
24.356,60 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Öğretmenler Günü dolayısıyla Gürpınar Azime Yılmaz Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Tesislerinde ilçede ikamet eden emekli öğretmenlerle buluştu. Öğretmenlerin istek, öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Çalık, “Eksiklerimiz, hatalarımız olabilir onları da sizlerden dinleyelim istedik. Ben eleştirilere önem veren eleştirilerden beslenen bir insanım. Beni de öğrenciniz olarak görün.” diye konuştu.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Öğretmenler Günü dolayısıyla Gürpınar Azime Yılmaz Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Burada öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Çalık, “Öğretmenlerimiz bir bakışıyla bile çok şeyler öğretebiliyor. Sizlerin yetiştireceği çocuklar, gençler sayesinde geleceğimiz çok daha aydınlık olacak. Emekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” şeklinde konuştu. Kütüphane, müzik odası ve ortak kullanım alanlarını gezen Başkan Çalık, eksiklerin tamamlanması konusunda gerekli destekleri vereceklerini ifade etti.

 

“Beni de öğrenciniz olarak görün”

İlçede ikamet eden emekli öğretmenlerle de Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Tesislerinde buluşan Başkan Çalık, öğretmenlerin istek, öneri ve taleplerini dinleyerek tek tek not aldı. İlçede eğitime verdikleri destekleri anlatan Başkan Çalık, ilçe genelindeki okulların tüm bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının yanı sıra gelen talepler doğrultusunda donanımlı alanlar da kazandırdıklarını ifade etti. Eğitim camiasının hizmetinde olduklarını ve öğretmenlerle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çalık, “Sizinle hasbihal etmek bizim için çok kıymetli. Bu ülke için çok kıymetlisiniz, çok önemlisiniz. Benim bu kentle 24 yıllık bir bağım var. İstanbul’un en güzel ilçelerinden birisi Beylikdüzü. Eksiklerimiz, hatalarımız olabilir onları da sizlerden dinleyelim istedik. Ben eleştirilere önem veren, eleştirilerden beslenen bir insanım. Beni de öğrenciniz olarak görün.” diye konuştu.

 

Öğretmenler yemekte bir araya geldi

Öte yandan Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde hizmet veren öğretmenler de Öğretmenler Günü’ne özel düzenlenen yemekte bir araya geldi. Belediyede eğitim veren öğretmenlerin buluştuğu etkinliğe; Beylikdüzü Belediye Başkanvekili Müslüm Akülker, meclis üyeleri, birim müdürleri ve öğretmenler katıldı. Beylikdüzü Belediyesi’nin eğitmen kadrosuyla eğitim camiasında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Başkanvekili Müslüm Akülker, “Siz eli öpülesi öğretmenlerin bizim üzerimizde emekleri çok. Anne ve babadan eğitim almaya başlıyoruz ama öğretmenlerimiz sayesinde bir yerlere geliyoruz. Öğretmenlerin yerini hiçbir şey dolduramaz. Sizlere saygı ve şükranlarımızı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık Öğretmenlerle Bir Araya Geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.