Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.21%
Bitcoin
3.847.469,37 TRY
tr eth
ETH
-1.02%
Ethereum
131.959,73 TRY
tr bch
BCH
0.44%
Bitcoin Cash
24.566,65 TRY
  1. Haberler
  2. Diğer
  3. Kültür-Sanat
  4. ‘Çık Dışarıya Oynayalım’ etkinliğine muhteşem final

‘Çık Dışarıya Oynayalım’ etkinliğine muhteşem final

Büyükşehir’in “Çık Dışarıya Oynayalım” adlı Çocuk Şenliği Sekapark Uçurtma Tepesi’nde düzenlenen sezon finali ile sona erdi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 12 ilçede 24 noktada gerçekleştirdiği “Çık Dışarıya Oynayalım” adlı Çocuk Şenliği Sekapark Uçurtma Tepesi’nde sezon finali yaptı. 19 Temmuz’da Gebze Kent Meydanı’nda start alan ve her ilçede birçok noktada gerçekleşen etkinliklerde çocuklar ve ebeveynler bir araya gelerek keyifli anlar yaşadı. Geleceğimiz olan çocuklarımızın yüzlerine bir gülümseme, hafızalarına bir mutluluk bırakmak amacıyla düzenlenen “Çık Dışarıya Oynayalım” etkinliğinde yüz boyama, topaç boyama, bez çanta boyama, sıfır atık, sünger baskı gibi renkli ve eğlenceli atölyeler, robotlar, animatörler, illüzyon gösterisi, çocuk zumbası, macera parkuru, baloncuk gösterisi, masal dinletisi, ödüllü yarışmalar ve ikramlar yer aldı.

 

“TAHİR BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kocaeli’nin tüm ilçelerinde gerçekleşen çocuk şenliğinde aileler çocukları ile yer alırken, eğlenceli ve öğretici etkinliklerde minikler coşku dolu anlar yaşadı. Sekapark Uçurtma Tepesi’nde gerçekleşen sezon finaline Başiskele Yeniköy’den ailesi ile katılan Bilge Çelik ve eşi Cüneyt Ayhan Başköy, “Çok memnun kaldık, çok eğlendik. Büyükşehir Belediyesi’nin hayata ve insana dokunan hizmetleri çok hoşumuza gitti. Bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz. Tahir Büyükakın başkanımıza ailemiz adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

OYUNLAR OYNANDI, BOYAMALAR YAPILDI

11 yaşındaki Berra Karakoç ise, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu programı çok beğendim. Oyunlar oynadık, boyamalar yaptık,  arkadaşlarımla dans ettik. Başından sonuna kadar çok güzel bir programdı” diyerek duygularını açıkladı. Derince’den etkinliğe katıldığını söyleyen Yasemin Akyol ise, “Çık Dışarıya Oynayalım etkinliğinin seneye de olmasını istiyoruz. Çünkü çok eğlendik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

 

YENİ SÜRPRİZLER YOLDA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaz aylarına damga vuran “Çık Dışarıya Oynayalım” adlı Çocuk Şenliği adeta mest etti. Bu bağlamda çocukların fiziksel, sosyal, duyusal, bilişsel ve dil alanlarındaki gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde tamamlamalarına yardımcı olan etkinliklerden 17 bin 800 kişi çocuk faydalandı. Çok yakında çocukları başka sürprizlerin beklediğini belirten yetkililer, okullar açıldıktan sonra da çocukları bu tür etkinliklerle buluşturacaklarını ifade etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

‘Çık Dışarıya Oynayalım’ etkinliğine muhteşem final
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.