Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.47%
Bitcoin
3.903.235,28 TRY
tr eth
ETH
-1.45%
Ethereum
133.644,20 TRY
tr bch
BCH
-1.27%
Bitcoin Cash
24.356,60 TRY
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Futbolun Ünlüleri: Akhisarlı 1 yaşındaki SMA- Tip 1 hastası Ebrar Aktürk Bebek İçin Sahaya Çıkıyor

Futbolun Ünlüleri: Akhisarlı 1 yaşındaki SMA- Tip 1 hastası Ebrar Aktürk Bebek İçin Sahaya Çıkıyor

HAYDİ EGE ŞİMDİ İYİLİK ZAMANI

 

Ege ve Türk futbolunun ünlüleri 1 yaşındaki SMA- Tip 1 hastası Akhisarlı Ebrar Aktürk için 19 Kasım 2022 Cumartesi günü sahaya çıkacak. Tedavi için gerekli parayı toplamak için ünlüler Akhisarlı eski futbolcularla yeniden topbaşı yapacak.

 

Koordinatörlüğünü Ege Masterler Federasyonu(EMF) Onursal Başkanı Ahmet Gök, EMF ilk başkanı ve Joyful Spor Organizasyonları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Çolak’ın yaptığı, Akhisar Belediyesi’nin destek verdiği organizasyon Akhisar Şehir Stadyumunda gerçekleştirilecek.  19 Kasım 2022 Cumartesi günü Saat 16.00’da +50 yaş, Saat 17.30’da +40 yaş kategorilerinde eski ünlü ve milli futbolculardan oluşan Joyful Şöhretler ile Akhisar Karma’ları Ebrar bebek için sahada yerlerini alacak.

 

Antrenörlüğünü Nihat Umut(KSK’lı Pıtırcık Nihat) ‘un yapacağı Joyful Şöhretler takımında Mehmet Zengin, İnanç Gültekin,Murat Alacayır, Fatih Egedik, Ahmet Akuygar, Ercan Akkan, Bilal Kısa, Olçay Çınar, Göksel Demirel, Yunus Altun, Ahmet Haşlak, Şükrü Zenger, İbrahim Dağdelen, Serkan Kaya, Emrah Umut, Yertek Evren, Feyzi Tuncay forma giyerken, Akhisar karmasında da profesyonel liglerde oynamış Akhisar’lı futbolcular görev yapacak.

 

Koordinatörlerden Ahmet Gök, Ebrar bebek için daha önce, ulusal ve uluslar arası bazı organizasyonlarla da destek sağlamaya çalıştıklarını ama tedavi giderlerinin ülkemiz koşullarında çok büyük rakamlar ifade ettiğini ve bunu tamamlamaya gayret ettiklerini söyledi. Recep Çolak ise çoğunluğu Ege Bölgesi’nden olan ünlülerin tekliflerini görev kabul ederek memnuniyetle sahaya çıkmak istediklerini dile getirdi. Destekleri için Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya da teşekkür eden Gök ve Çolak tüm iş insanları ve vatandaşları;  SMA Tip 1 hastası Akhisarlı Ebrar bebek için, Valilik destekli olarak ve “Ebrar’a Nefes Ol” sloganıyla düzenlenen kampanyaya bağış yapmaya davet ettiler. Dileyenlerin yardım hesap numaralarına “ebraranefesol” instagram sayfasından ulaşabileceklerini sözlerine eklediler.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Futbolun Ünlüleri: Akhisarlı 1 yaşındaki SMA- Tip 1 hastası Ebrar Aktürk Bebek İçin Sahaya Çıkıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.