Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.49%
Bitcoin
3.881.919,45 TRY
tr eth
ETH
-1.25%
Ethereum
133.388,85 TRY
tr bch
BCH
-0.64%
Bitcoin Cash
24.204,84 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Lükemburg Büyük Dükalığı, Lüksemburg İzmir ve Ege Bölgesi Fahri Konsolosu Feyhan Yaşar’a “Order of the Oak Crown” Nişanı Verdi

Lükemburg Büyük Dükalığı, Lüksemburg İzmir ve Ege Bölgesi Fahri Konsolosu Feyhan Yaşar’a “Order of the Oak Crown” Nişanı Verdi

Lüksemburg Ankara Büyükelçisi Angèle Da Cruz ve Lüksemburg İzmir ve Ege Bölgesi Fahri Konsolosu Feyhan Yaşar’ın ev sahipliğinde Lüksemburg Milli Günü vesilesiyle Çeşme Altın Yunus’ta verilen davete İzmir Konsolosları, İzmir Protokolü ve İzmir iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

 

Büyükelçi Angèle Da Cruz, konuşmasında; “Meşe Tacı Nişanı, Lüksemburg vatandaşlarının üstün sivil ve askeri hizmetlerini ödüllendirmekte, özel durumlarda bu nişan yabancı uyruklulara da verilebilmektedir. Feyhan Yaşar da bu istisnalardan birini oluşturmuş, Ekim 2013'te Fahri Konsolos olarak atanmasından bu yana Türkiye ile Lüksemburg arasındaki ilişkilerin desteklenmesine ve bağların güçlendirilmesine yönelik olarak gerçekleştirdiği olağanüstü katkılarından dolayı Lüksemburg Büyük Dükalığı Meşe Tacı Nişanı Şövalyesi unvanıyla ödüllendirilmiştir. Kendisini tebrik ediyorum” dedi. Lüksemburg Büyükelçisi, İzmir Fahri Konsolosu Feyhan Yaşar’a Lüksemburg Büyük Dükalığı tarafından verilen “Order of the Oak Crown-Meşe Tacı Nişanı”nı takdim etti.

 

Nişan takdim töreni sonrası konuşmasında Lüksemburg Büyük Dükalığı tarafından layık görülen nişanı almaktan gurur duyduğunu belirten Feyhan Yaşar, şunları dile getirdi: “Her alanda iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlenmesi için çalışmalara devam etmekten ve ekonomik, ticari ve kültürel ilişkilerin güçlenmesine destek olmaktan mutluluk duyuyorum. Lüksemburg Büyükelçisi Ekselansları’na bana layık görülen bu nişan için teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

Lüksemburg Büyük Dükalığı tarafından verilen “Order of the Oak Crown – Meşe Tacı Nişanı”, Lüksemburg ile ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif ilişkilerin gelişmesine katkı ve hizmet sunan kişi ve kurumlara veriliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Lükemburg Büyük Dükalığı, Lüksemburg İzmir ve Ege Bölgesi Fahri Konsolosu Feyhan Yaşar’a “Order of the Oak Crown” Nişanı Verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.