Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.21%
Bitcoin
3.847.469,37 TRY
tr eth
ETH
-1.02%
Ethereum
131.959,73 TRY
tr bch
BCH
0.44%
Bitcoin Cash
24.566,65 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Nevşehir’de Altyapı Yenileme ve Sıcak Asfalt Çalışmaları Dolayısıyla Bu Sokaklar Trafiğe Kapatılıyor

Nevşehir’de Altyapı Yenileme ve Sıcak Asfalt Çalışmaları Dolayısıyla Bu Sokaklar Trafiğe Kapatılıyor

Nevşehir Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan altyapı yenileme ve sıcak asfalt çalışmalarından dolayı Manolya Sokak, Oğuzhan Sokak ve Gültepe Sokak araç trafiğine kapatılacak.

 

Nevşehir’i sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturmak ve şehir içi ulaşım konforunu arttırmak için yatırımlarını sürdüren Nevşehir Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmalarına başlıyor.

 

Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilecek olan çalışmalar çerçevesinde mahallede bulunan ve özel halk otobüslerinin geçiş güzergahındaki Manolya Sokak, Oğuzhan Sokak ve Gültepe Sokak’ta 20 Eylül Salı günü sabah saat 09.00’dan itibaren yol sökümü yapılacak.

 

Yol söküm çalışmalarının ardından ilk olarak Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince bu bölgelerdeki içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilenecek. Esentepe Mahallesi’nde ilk kez yağmur suyu hatları da döşeyecek olan belediye ekipleri ardından üstyapı için harekete geçecek.

 

Mahalledeki özel halk otobüsü güzergahını sıcak asfalt konforu ile buluşturacak olan belediye ekipleri çalışmalarını en kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

 

Bu arada çalışmaların aksamaması için 20 Eylül 2022 tarihinden itibaren Manolya Sokak, Oğuzhan Sokak ve Gültepe Sokak’ta ikamet eden vatandaşların araçlarını yol kenarına bırakmamaları istendi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Nevşehir’de Altyapı Yenileme ve Sıcak Asfalt Çalışmaları Dolayısıyla Bu Sokaklar Trafiğe Kapatılıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.