Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.95%
Bitcoin
3.876.286,05 TRY
tr eth
ETH
-1.59%
Ethereum
132.977,53 TRY
tr bch
BCH
-1.80%
Bitcoin Cash
24.123,51 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Osmangazi’de 3 Mahalleye Doğalgaz Müjdesi

Osmangazi’de 3 Mahalleye Doğalgaz Müjdesi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun geçtiğimiz günlerde aldığı karar ile ilçenin 3 mahallesinde yıllardır yaşanan doğalgaz sorununun çözüme kavuştuğunu belirtti.

 

Osmangazi ilçesindeki Mehmet Akif Mahallesi, Panayır Mahallesi Taşköprü Mevkii ve Doğanevler Mahallesi Yıldızevler Mevkii’nde yaşayan vatandaşları ilgilendiren doğalgaz konusundaki tüm engeller ortadan kalktı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi ilçemizdeki 3 mahallemizi yakından ilgilendiren doğalgaz sorunu ile ilgili olarak geçtiğimiz yıl Ağustos ayında EPDK’nın aldığı kararın ardından AK Parti Bursa Milletvekillerimiz, Bursa Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz bir araya gelerek yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. İlçe belediyeleri olarak doğalgaz altyapısının gelebilmesi için gerekli meclis kararlarını aldık. Merkezi hükümetimiz ve yerel yönetimlerin uyum içinde çalışmasıyla vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacak bir neticeye ulaşıldı.” dedi.

 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun son olarak 23.06.2022 tarihinde aldığı karar ile Osmangazi’deki 3 mahallede doğalgaz sorununun tamamen ortadan kalkacağının müjdesini veren Başkan Dündar, “Osmangazi ilçemizde doğalgaz hattı bulunmayan Mehmet Akif Mahallesi, Panayır Mahallesi Taşköprü Mevkii ve Doğanevler Mahallesi Yıldızevler Mevkii’nde Bursagaz tarafından doğalgaz dağıtımının önü açılmıştır. Bayram öncesinde alınan bu karar, uzun yıllardır doğalgaz hasreti çeken hemşehrilerimizle birlikte bizlere adeta çifte bayram yaşattı. Kurban Bayramı sonrasında bu bölgelerimizde doğalgaz altyapı çalışmaları başlayacaktır. Osmangazili hemşehrilerimizin yüzünü güldürecek bu kararın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Başkan Dündar, Osmangazi’deki 3 mahallede binlerce vatandaşı ilgilendiren doğalgaz kararının alınmasında büyük destekleri olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu başta olmak üzere, AK Parti Bursa Milletvekilleri ile EPDK ve Bursagaz yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Osmangazi’de 3 Mahalleye Doğalgaz Müjdesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.