Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-2.97%
Bitcoin
3.810.329,86 TRY
tr eth
ETH
-3.17%
Ethereum
129.192,55 TRY
tr bch
BCH
-1.01%
Bitcoin Cash
24.154,22 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Projemiz Hayat Derneği ve Başkent Üniversitesi Çocuklarda Duygusal İhmal ile ilgili ortak etkinlik yaptı

Projemiz Hayat Derneği ve Başkent Üniversitesi Çocuklarda Duygusal İhmal ile ilgili ortak etkinlik yaptı

Projemiz Hayat Derneği tarafından yürütülen Geleceğe Dokunan Anneler Projesi (GEDA) ve Başkent Üniversitesi çocuklarda duygusal ihmal ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla Ankara’da ortak sergi ve panel etkinliği yaptı.

 

Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu’nun ve Projemiz Hayat Derneği Başkanı Aslı Özdemir’in ev sahipliğinde Çankaya Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte öğrenciler tarafından bu konu ile ilgili son 1 yılda yapılan ortak çalışmalar da sergilendi.

 

Aslı Özdemir toplantıda yaptığı açılış konuşmasında “Şanslıyız ki bugüne kadar değerli işbirlikleri yapma şansımız oldu. Başkent Üniversitesi ile de Mart 2021’de işbirliği protokolü imzaladık. Amacımız, Çocukluk çağında Duygusal İhmal konusuna ilişkin kamuoyunda farkındalık yaratmak” diye konuştu.

 

Bu konuda bireylerin duygularını tanıması, duygularını doğru ifade etme becerisinin kazandırılması, annelerin çocuğun duygularını tanıması ve uygun yaklaşım sergilemesinin sağlanması, anne çocuk ilişkisindeki karşılıklılık düzeyinin arttırılması gibi konularda ortak çalışmalar yaptıklarını belirten Aslı Özdemir, ayrıca Duygusal İhmal ile ilgili davranışların sıklığını azaltmak, çocukluk çağında Duygusal İhmal konusunun etki alanı ve yaygınlığına ilişkin bölgesel ve ulusal düzeyde saha çalışması yapılarak, istatiksel verilere ulaşılmayı da amaçladıklarını dile getirdi.

 

Toplatıda düzenlenen panellerde ise “Genç Sanatçıların Gözünden Duygusal İhmal” ve “Duygusal İhmal” başlıkları ele alındı. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Projemiz Hayat Derneği ve Başkent Üniversitesi Çocuklarda Duygusal İhmal ile ilgili ortak etkinlik yaptı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.