Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.81%
Bitcoin
3.869.692,53 TRY
tr eth
ETH
-1.95%
Ethereum
133.342,13 TRY
tr bch
BCH
0.09%
Bitcoin Cash
24.704,08 TRY
  1. Haberler
  2. SonDakika/Magazin
  3. Steel Sigorta ve Reasürans Brokerliği şubeleşerek büyüyecek

Steel Sigorta ve Reasürans Brokerliği şubeleşerek büyüyecek

Mayıs ayında “Steel İş Ortağım Programı”nı başlatan Steel Sigorta ve Brokerlık, başta kadınlar ve gençler olmak üzere toplam 61 girişimciye kendi işinin sahibi olma fırsatı verecek. Steel Sigorta ve Reasürans CEO’su Abdullah Özcan, “Güçlü kadınlarımız ve vizyoner gençlerimizle Türkiye’nin her yerine sigorta hizmetini taşımak istiyoruz” dedi.

Sigortacılığın Yeni Stili sloganıyla Eylül 2022’de faaliyete geçen Steel Sigorta ve Reasürans Brokerliği, Mayıs ayında başlattığı SİOP (Steel İş Ortağım Programı) ile ilk 5 yılda 61 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Bu program kapsamında yapılacak başvurularda; üniversite mezunu depremzede, çeşitli nedenlerle iş hayatına ara vermiş veya EYT’li kadınlar ile birlikte sigorta kariyerinin başında olan gençlere de öncelik vereceklerini vurgulayan Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Steel İş Ortağım Programı ile bünyemize katacağımız iş ortaklarımız için çok kapsamlı ve zengin içeriğe sahip bir eğitim programı tasarladık. Bu programın içinde temel sigortacılık eğitiminden satışa, pazarlamaya ve liderliğe kadar geniş çerçevede bir eğitim imkânı sunacağız.  Steel Sigorta ailesine katılacak iş ortaklarımızın, profesyonel eğitmenlerin yanı sıra sektörün duayenlerinden de eğitim almalarını sağlayacağız. Güçlü kadınlarımız ve vizyoner gençlerimizle Türkiye’nin her yerine sigorta hizmetini taşımak istiyoruz. Artık iyi eğitim almış gençlerimiz de sigortacı olmayı hedeflemeli. Bu sektöre insan kaynağı anlamında daha çok yatırım yaparak hak ettiği itibarı kazandırmalıyız. Ayrıca kadınlara da bu program içinde pozitif ayrımcılık yapacağız. Çünkü kadınların olduğu yerde disiplin ve düzen olduğuna inanıyorum.”

 

Broker ve acente arasındaki iş birliğini geliştirmek istiyoruz

Yıllardır süregelen broker-acente çekişmesinin sektöre yarar sağlamadığının altını çizen Abdullah Özcan, “Genç bir reasürans şirketi olarak yıllardır süren broker ve acente arasındaki çekişmeye son verip bu iki aracı kurum arasındaki iş birliğini geliştirmek istiyoruz. Çünkü bu çekişme iki tarafa da bir şey kazandırmıyor. Aslında bu konuda bir hayalimiz var. Önümüzdeki yıllarda Türkiye’de denenmemişi gerçekleştirip, brokerla acente arasında koasürans sistemini kurabiliriz” dedi.

Acente ve broker olmak üzere her iki aracı kurumun da en iyi hizmeti vererek sektörü büyütmek için çalıştığını söyleyen Abdullah Özcan, sigorta aracılığı konusunda da gelecek yıllarda branşlar bazında uzmanlaşma olabileceğini kaydetti. Özcan “Kimi acente yangında iyidir, bir diğeri sağlıkta. Neden bu iki aracı iş birliği içinde olmasın ki?” diye konuştu.

 

Türk sigorta pazarında özellikle pandemi sonrasında bireylerin sigorta sahipliği konusunda daha istekli olduklarının gözlendiğine de değinen Özcan, son yıllarda yakalanan çift haneli büyüme rakamlarının da bu talebi destekler nitelikte olduğunu söyledi. Özcan, acente-broker arasında sağlanacak güçlü bir sinerjinin sektörü ciddi anlamda büyütebileceğini de sözlerine ekledi.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Steel Sigorta ve Reasürans Brokerliği şubeleşerek büyüyecek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.