Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.47%
Bitcoin
3.903.235,28 TRY
tr eth
ETH
-1.45%
Ethereum
133.644,20 TRY
tr bch
BCH
-1.27%
Bitcoin Cash
24.356,60 TRY
  1. Haberler
  2. Diğer
  3. Kültür-Sanat
  4. Van Büyükşehir Belediyesince düzenlenen “Gönülden Gönüle Dost Sohbetleri” ‘Erken Yaşta Evlilik’ semineri ile devam ediyor.

Van Büyükşehir Belediyesince düzenlenen “Gönülden Gönüle Dost Sohbetleri” ‘Erken Yaşta Evlilik’ semineri ile devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde gerçekleştirilen “Gönülden Gönüle Dost Sohbetleri” programında bu hafta evlilik semineri verildi. 

 

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde İpekyolu Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde görevli Mustafa Polat ve Şerif Onat, erken yaşta evliliklerin önüne geçilmesi için yapılan çalışmalar, koruyucu önlemler, kadın ve çocukların korunmasına yönelik tedbirler konuşuldu. Kadınların ilgi gösterdiği seminerde, toplumda erken yaşta evliliklerin önüne geçilmesi için yapılan farkındalık çalışmaları da anlatıldı.

Seminer karşılıklı görüş alışverişi ve soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Van Büyükşehir Belediyesince düzenlenen “Gönülden Gönüle Dost Sohbetleri” ‘Erken Yaşta Evlilik’ semineri ile devam ediyor.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.