Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.21%
Bitcoin
3.847.469,37 TRY
tr eth
ETH
-1.02%
Ethereum
131.959,73 TRY
tr bch
BCH
0.44%
Bitcoin Cash
24.566,65 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Vefanın adı Soner Çetin

Vefanın adı Soner Çetin

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her yıl Öğretmenler Gününde olduğu gibi bu 24 Kasım’da da geleneği bozmadı ve ilkokul öğretmeni Serpil Kükrer’i ziyaret etti. Öğretmenine çiçek vererek elini öpen Başkan Soner Çetin’e sınıf arkadaşları İsmail Dağdanaşar ve Murat Gür de eşlik etti.

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Öğretmenler Günü’nde ilkokul öğretmeni Serpil Kükrer ziyaret etti. Her yıl olduğu gibi Öğretmenler Gününde geleneği bozmayan Başkan Soner Çetin, öğretmenine çiçek verdi ve elini öptü.

 

Başkan Soner Çetin, çok sevdiği ve asla hakkını ödeyemeyeceğini söylediği İnkılap İlkokulundan öğretmeni Serpil Kükrer’i yine ilkokulda aynı sıraları paylaştığı İsmail Dağdanaşar ve Murat Gür ile birlikte evinde ziyaret etti.

 

Öğretmenleri Serpil Kükrer ile yaptıkları sıcak ve sevgi dolu sohbetleriyle bir anda ilkokul günlerine dönen Başkan Soner Çetin ve okul arkadaşları, eski günleri yad ederek geçmişe duygusal bir yolculuk yaptılar.

 

Serpil Öğretmen Soner Çetin’in öğrenciyken de özel bir çocuk olduğunu belirtirken, Başkan Soner Çetin,  “Sizlerin sayesinde bugünlere geldik. Üzerimizde çok emeğiniz var. Hakkınız ödenmez” ifadesini kullandı. Başkan Soner Çetin, öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı ziyarette okul arkadaşlarıyla da hasret gidermenin mutluluğunu yaşadı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Vefanın adı Soner Çetin
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.