Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.21%
Bitcoin
3.847.469,37 TRY
tr eth
ETH
-1.02%
Ethereum
131.959,73 TRY
tr bch
BCH
0.44%
Bitcoin Cash
24.566,65 TRY
  1. Haberler
  2. Diğer
  3. Kültür-Sanat
  4. Vodafone Business Iot Day Etkinliğinde Nesnelerin İnterneti İşin Uzmanlarıyla Ele Alınacak

Vodafone Business Iot Day Etkinliğinde Nesnelerin İnterneti İşin Uzmanlarıyla Ele Alınacak

Vodafone Business, 25 Nisan Salı günü MEXT’te düzenleyeceği IoT Day etkinliğinde perakendeden üretime, otomotivden finansa kadar pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren kurumların yöneticilerini makineleri birbirine ve insanlara bağlayan nesnelerin interneti teknolojisini ve trendlerini konuşmak için bir araya getirecek.

İşletmelerin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone Business, 25 Nisan Salı günü MESS Teknoloji Merkezi, MEXT’te “IoT Day” etkinliğini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Perakendeden üretime, otomotivden finansa kadar pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren kurumların yöneticilerini bir araya getirecek olan etkinlikte, makineleri birbirine ve insanlara bağlayan nesnelerin interneti teknolojileri ve trendleri konuşulacak.

Etkinliğin açılış konuşmalarını Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu ve MEXT Grup Direktörü Efe Erdem gerçekleştirecek. Ardından McKinsey&Company Kıdemli Proje Müdürü Selim Ünal, sürdürülebilirlik ve nesnelerin interneti trendlerini konuşacak. 

Eczacıbaşı Topluluğu CIO’su Hilmi Koçak, Hilmi Beken İcra Kurulu Başkanı Semih Beken, Unilever IT Direktörü Ulaş Işık ve Vodafone Türkiye Kurumsal Satış Direktörü Cansu Çebi, nesnelerin interneti ile işlerini nasıl dönüştürdüklerini anlatırken, Vodafone Global, Bulut, Uç Nokta ve Özelleştirilmiş Mobil Şebeke Direktörü Jennifer Didoni ve Ford Otosan CDO’su Hayriye Karadeniz, “Özelleştirilmiş Mobil Şebeke ile Yüksek Bağlantılı Fabrikalar” hakkında konuşacak.

Teknoloji İletişimcisi Dr. Sertaç Doğanay’ın “Teknoloji ve İnovasyon” konuşması ile devam edecek olan etkinlik, “Otomotiv Sektöründeki Yeni Trendler”, “Yükselen Enerji Maliyetleri ile Baş Etme Yöntemleri”, “IoT Platform ile İhtiyaca Özel Uygulama Tasarlamak”, “MPN ile Üretim Sektöründe Operasyonel Verimlilik”, “Üretim Hattını Aksiyon Alınabilir Veriler ile Takip Etmek”, “SIRI ile Dijital Fabrikalar” ve “Görüntü İşleme Teknolojisi ile Sürüş Güvenliği” workshoplarıyla son bulacak. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Vodafone Business Iot Day Etkinliğinde Nesnelerin İnterneti İşin Uzmanlarıyla Ele Alınacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.