Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.49%
Bitcoin
3.881.919,45 TRY
tr eth
ETH
-1.25%
Ethereum
133.388,85 TRY
tr bch
BCH
-0.64%
Bitcoin Cash
24.204,84 TRY
  1. Haberler
  2. Finans
  3. Alper Sinan Pişkin, Papara’da Ürün, İş Geliştirme ve Satıştan Sorumlu POS Çözümleri Direktörü olarak atandı

Alper Sinan Pişkin, Papara’da Ürün, İş Geliştirme ve Satıştan Sorumlu POS Çözümleri Direktörü olarak atandı

Papara’nın Ürün, İş Geliştirme ve Satıştan Sorumlu POS Çözümleri Direktörlüğü’ne Alper Sinan Pişkin getirildi. Sinan Pişkin, Ödeme Sistemleri alanında edindiği 16 yıllık tecrübesiyle bundan sonra Papara’ya katkı sağlayacak, bilgi birikimlerini aktaracak.    

 

Papara’da üst düzey bir atama gerçekleşti. Daha önce DgPays’te Satış ve İş Geliştirme Grup Müdürü olarak görev alan Alper Sinan Pişkin, 2022 Ağustos ayı itibariyle Papara’ya Ürün, İş Geliştirme ve Satıştan Sorumlu POS Çözümleri Direktörü olarak atandı. 16 yıllık tecrübeye sahip olan Pişkin, Papara’da işyerleri ve kullanıcılara Soft POS, Android Pos tarafında yeni nesil ürünler ve sadakat programları ile çözümler sunmaktan sorumlu olacak.  

 

Ödeme sistemleri, POS ve kredi kartı perakende satışında tecrübeli olan Sinan Pişkin, perakende müşteri yönetimi, kilit müşteri yönetimi, müşteri edinme, takım kurma ve yönetme konularında önemli yetkinliklere sahip.  

 

Alper Sinan Pişkin Kimdir? 

 

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, İşletme ve Ekonomi Fakültesi mezunu olan Alper Sinan Pişkin, profesyonel kariyerine 2006 yılında Birmot – Otokoç A.Ş.’de Satış Danışmanı olarak başladı. Daha sonra Garanti Ödeme Sistemleri A.Ş.’de Satış ve Pazarlama Bölge Yöneticisi olarak görev yapan Pişkin, sırasıyla Yapı Kredi A.Ş.’de Satış ve Pazarlama Yöneticisi, Alternatif Bank A.Ş.’de Satış ve Pazarlama Müdür Yardımcısı, Verifone’da Kurumsal Satış Müdürü ve elektronik para şirketi Dgpays’te Satış ve İş Geliştirme Grup Müdürü olarak görev aldı. Sinan Pişkin, Ağustos 2022 tarihinden itibaren de Papara’da POS tarafında Ürün, İş Geliştirme ve Satıştan Sorumlu direktör olarak görev yapmaya başladı.   

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Alper Sinan Pişkin, Papara’da Ürün, İş Geliştirme ve Satıştan Sorumlu POS Çözümleri Direktörü olarak atandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.