Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-2.80%
Bitcoin
3.810.687,59 TRY
tr eth
ETH
-2.80%
Ethereum
130.659,64 TRY
tr bch
BCH
-0.93%
Bitcoin Cash
24.259,99 TRY
  1. Haberler
  2. Liste İçerikler
  3. Baharın Gelişini Coşkuyla Kutladık

Baharın Gelişini Coşkuyla Kutladık

Çorlu Belediyesi tarafından geleneksel hâle getirilen Hıdırellez Şenliği’nde buluşan vatandaşlar, baharın müjdecisi Hıdırellez’i ateşten atlayıp dans ederek coşkuyla kutladılar.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirilen Hıdırellez Şenliği, Gölbaşı Gençlik Parkı’nda Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar ve Önerler Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım’ın Hıdırellez ateşini yakmasıyla başladı.

Temennilerle Ateşten Atladılar

Baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez ateşinin yanmasıyla birlikte Başkan Sarıkurt ve alanı dolduran vatandaşlar, sağlık ve bereket temennileriyle ateş üzerinden atladılar.

Bol Bol Eğlendiler

Çorlu Belediyesi Hıdırellez Şenliği’ne Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Özcan Veysel Tunçcan ve Hakan Öztürk, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, birim amirleri, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gölbaşı Gençlik Parkı’nda düzenlenen şenlikte ateş üzerinden atlayan vatandaşlar daha sonra Kel Orhan ve Orkestrası eşliğinde dans etti.

“Dilekler Ağaca Asıldı”

Vatandaşlar şenlik alanında bulunan Dilek Ağacına dileklerini asmayı ihmal etmezken çocuklar da oyun gruplarında gönüllerince eğlendiler. Şenliğe katılan vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramında bulunulmasının ardından etkinlik sona erdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Baharın Gelişini Coşkuyla Kutladık
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.