Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.49%
Bitcoin
3.881.919,45 TRY
tr eth
ETH
-1.25%
Ethereum
133.388,85 TRY
tr bch
BCH
-0.64%
Bitcoin Cash
24.204,84 TRY
  1. Haberler
  2. Finans
  3. Bayrampaşa Belediyesi'nden spor kulüplerine büyük destek

Bayrampaşa Belediyesi'nden spor kulüplerine büyük destek

Spora ve sporcuya destek olmayı sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerine toplam 280 bin 600 TL tutarında ‘nakdi yardım çeki’ verdi. Çekleri kulüp başkanlarına takdim eden Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Sporun başkentine dönüştürdüğümüz, İstanbul’un parlayan yıldızı Bayrampaşa’mızda spor kulüplerimize destek olmaya ve ilçemiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bugüne kadar çok sayıda spor tesisini hizmete sunan ve spor kulüplerine düzenli olarak malzeme yardımı yapan Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerine bu yıl da ‘nakdi yardım çeki’ ile destek verdi. Çekleri, Hasbahçe Davet Evi’nde düzenlenen programda, amatör spor kulüplerinin yöneticilerine Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçe Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı ile birlikte takdim etti. 17 kulübe toplam 280 bin 600 TL verildi.

BAŞKAN AYDINER: KULÜPLERİMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Programda konuşan Başkan Atila Aydıner, “Biz Bayrampaşa’mızdaki amatör spor kulüplerimize 27 yıldır malzeme yardımı yapıyor ve lojistik destek veriyoruz. Spor kulüplerimizin gelişmesine ve büyümesine katkı sunmak amacıyla onları yine ‘nakdi yardım çeki’ ile destekliyoruz. Böyle bir desteği amatör spor kulüplerine vermekten bir belediye başkanı olarak son derece mutlu olduğumu ifade ediyorum. Sevinçliyim, çünkü bu kulüplerde spor yapan gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların sportif faaliyetlerde bulunması lazım, enerjilerini sahalara yansıtmamız lazım. Amatör düzeyde yetişen sporcular ileride profesyonel düzeyde oynayarak ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek olan kişilerdir. Yatırımlarımız ve kulüplerimizin başarısı ile Bayrampaşa’yı sporun da başkentine dönüştürdük. İstanbul’un parlayan yıldızı Bayrampaşa’mızda spor kulüplerimize destek olmaya ve ilçemiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 “BAŞKANIMIZ AYDINER’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Verilen destekten çok memnun olduklarını ifade eden kulüp başkanları da  “Bayrampaşa Belediyesi amatör spor kulüplerine desteğini hiçbir zaman esirgemedi, esirgemiyor. Bu bizi çok mutlu ediyor. Bayrampaşa Belediyesi, spora, gençliğe son derece özen gösteriyor ve önem veriyor. Bizlere sahip çıkıyor. Bize destek veren Belediye Başkanımız Sayın Atila Aydıner’e ve çalışma ekibine çok teşekkür ediyoruz.” diyerek duygularını dile getirdiler.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bayrampaşa Belediyesi'nden spor kulüplerine büyük destek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.