Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-2.97%
Bitcoin
3.810.329,86 TRY
tr eth
ETH
-3.17%
Ethereum
129.192,55 TRY
tr bch
BCH
-1.01%
Bitcoin Cash
24.154,22 TRY
  1. Haberler
  2. Finans
  3. GSK’nın Global Pazarlama Direktörü Ceyhun Çakar Oldu

GSK’nın Global Pazarlama Direktörü Ceyhun Çakar Oldu

GSK’da yurt içi ve yurt dışında 9 yıldır farklı pozisyonlarda sorumluluk üstlenen Ceyhun Çakar, GSK’nın Londra ofisinde görev yapmak üzere 

Uzmanlık Tedavileri Global Pazarlama Direktörü olarak atandı.

 

2013 yılında başlayan GSK kariyeri boyunca Türkiye, İngiltere ve Rusya’da solunum, aşı ve klasik markalar dahil olmak üzere farklı alanlarda liderlik görevlerinde bulunan ve son görevinde GSK Türkiye Klasik Markalar İş Birimi Direktörü ve Liderlik Ekibi üyesi olarak görev yapmakta olan Çakar, 7 Temmuz 2022 itibarıyla kariyerine İngiltere’de Uzmanlık Tedavileri Global Pazarlama Direktörü olarak devam edecek. 

 

Ortaokul ve lise eğitimi Robert Kolej’de tamamlamayan, İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Mühendisliği Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Sabancı Üniversitesi MBA programını başarıyla tamamlayan Ceyhun Çakar, 2013 yılında GSK ailesine katıldı. 

 

GSK Türkiye yer aldığı bölge ülkeleri içerisinde, yurt dışına en çok yetenek gönderen ülke konumunda

 

Gelişim ve yetenek yönetimi stratejileri doğrultusunda başarılı liderler yetiştirmeyi hedefleyen GSK Türkiye, çalışanlarına global ölçekte farklı kariyer fırsatları sunuyor. Yer aldığı bölgedeki ülkeler içerisinde yurt dışına en çok yetenek gönderen ülke olmasıyla öne çıkan GSK Türkiye’den son 3 yıl içinde toplamda 21 çalışan bölge ofislerinde ve yurt dışında farklı rollere atandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

GSK’nın Global Pazarlama Direktörü Ceyhun Çakar Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.