Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.95%
Bitcoin
3.876.286,05 TRY
tr eth
ETH
-1.59%
Ethereum
132.977,53 TRY
tr bch
BCH
-1.80%
Bitcoin Cash
24.123,51 TRY
  1. Haberler
  2. Finans
  3. GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu Haftanın Konuğu Programına Katıldı

GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu Haftanın Konuğu Programına Katıldı

1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, D-Smart ekranlarında yayınlanan “Haftanın Konuğu” programına konuk oldu. Serhan Türk’ün sorularını yanıtlayan Hatipoğlu, özetle şunları söyledi:

“Cumhuriyetin 100. Yılında şampiyon olmak Galatasaray’a çok yakıştı”

En çok aslan payını, teknik direktörümüz Okan Buruk’a, oyuncularımıza ve taraftarlarımıza vermek lazım. Bu kıvılcımı başkanımız Dursun Özbek’in, sevgi, birlik ve beraberlik üzerine kurduğu başkanlık yolu başarıyı getirdi. Bu ateş 12 haziran tarihindeki seçimlerde Dursun Özbek tarafından yakıldı ve 4 haziran tarihinde de mutlu sona ulaşıldı.

Derneğimiz, kulübe destek olmak amacıyla Galatasaraylı iş adamlarını bir araya getirmek amacıyla kurulmuş bir topluluk. Galatasaray’a destek olmak sadece maddi olarak katkı sağlamakla olmuyor. İş hayatında bulunan insanların kendi bulundukları ortamlarla kulübe destek olmaları da çok anlam taşıyor. GSYİAD içerisinde biz bunları da bir araya getirmek için uğraşıyoruz.

Camia içerisinde bir dağınıklık söz konusuydu. Seçim sürecinde uzun süren iptaller, ertelemelerin yaşandığı bir dönemden çıktık. Seçimin yapılıp yapılmayacağı da belli değildi. Böyle bir dönemden sonra kulübü tekrardan bir araya getirmek şarttı. Başkanımız Dursun Özbek de bunu çok iyi gördü. Camiayı bir araya getirdikten sonra sportif başarı kendiliğinden geliyordu. Doğru hamlelerle, çok da iyi başlanmayan bir sezonu şampiyon olarak tamamladık.

Erden Timur olağanüstü bir transfer dönemi geçirdi. Gece gündüz demeden, önemli oyuncuları makul ücretlerle kulübümüze kazandırdı. Lig başladığı gün bile biz transfer yapmaya devam ediyorduk. Bu sebeple sezonun başlangıcı kötü geçti ancak sezon içersinde verilen milli aralar, Dünya Kupası arası Galatasaray’a yaradı diyebiliriz.

Deplasmanda oynadığımız Fenerbahçe maçı sezonun kırılma noktasıydı. Almış olduğumuz haklı ve net galibiyetten sonra kamuoyunun taktirini kazandık. O maçın ardından herkes şampiyon olacağımıza inanmaya başladı. Hayatımda ilk defa stadyumdan ayrılırken Fenerbahçe taraftarının tebrikleriyle uğurlandık.

Galatasaray şampiyon olmasına rağmen hakemler tarafından alehine en çok karar çıkan takım konumunda. Herkes bundan şikayetçiyse sistemsel olarak bir problem var demektir. Türk futbolunun hakemlik olarak ciddi anlamda bir yenilenmeye ihtiyacı var.

GSYİAD’ın önemli etkinliklerinden birisi de, yılın sporcusu ödül töreni. Her yıl üyelerimizin oylarıyla bir oyuncumuzu ödüllendiriyoruz. Bu yıl açık ara farkla Mauro Icardi kazandı.

Icardi transferi, sihirbazlık derecesinde zor bir transferdi. Ciddi mali yükümlülükleri olan bir oyuncu. Bu transferi yapabilir miyiz diye düşünmek bile Türk futbol kamuoyunda hayalden ileriye gitmeyecek bir konuydu. Çok gizli yürütülen bir transfer olmakla beraber, Erden Timur’un gayretleriyle Mauro Icardi’yi Galatasaray’a kazandırdık. Harcadıkları ve kazandırdıkları olarak bakacak olursak, sezonun en verimli transferiydi diyebilirim.

Golcüler biraz egoist olur. Ancak Icardi’nin yardımlaşmayı seven bir yapısı var. Takımdaki herkes ile çok iyi anlaştı.

Transferler, iki kişinin bildiği sır değildir mantığıyla çok konuşulmaz. Bazen biz yöneticiler de sizler gibi transfer bittikten sonra öğreniyoruz.

Birçok üst düzey kulübün ilgisinin Icardi’de olacağı kesin. Kontratının da son senesi olduğu için ancak bonservisiyle alınabilir. Burada belirleyici faktör Icardi’nin tutumu olacaktır. Çok kolay bir transfer olduğunu düşünmüyorum. Şahsen Mauro Icardi’nin transfer edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu Haftanın Konuğu Programına Katıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.