Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.21%
Bitcoin
3.847.469,37 TRY
tr eth
ETH
-1.02%
Ethereum
131.959,73 TRY
tr bch
BCH
0.44%
Bitcoin Cash
24.566,65 TRY
  1. Haberler
  2. Finans
  3. Yalıtkan Paspas Kauçuk Ürünleri A.Ş. WIN EURASIA Uluslararası Fuarı’na Katıldı.

Yalıtkan Paspas Kauçuk Ürünleri A.Ş. WIN EURASIA Uluslararası Fuarı’na Katıldı.

8-11 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen "WIN EURASIA Fuarı'' imalat sanayiinde sektörünün ulusal ve uluslararası temsilcilerini, sektör paydaşlarını ve karar alıcıları bir araya getirdi. 10 binden fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapan Türkiye'nin en büyük endüstriyel dönüşüm organizasyonunda Yalıtkan Paspas Kauçuk Ürünleri A.Ş. sektöre sunduğu ürünleri tanıttı.

Yalıtkan Paspas Kauçuk Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Engin Özavcı, yalıtkan paspas veya izole halı olarak adlandırılan ürünün, çalışanların elektrik ile temas etme riski bulunan alanlarda insanlar ile yer arasında elektriğe karşı yalıtkanlık özelliği sağlayarak can güvenliğini sağlayan bir güvenlik malzemesi olduğunu, iş güvenliği mevzuatlarını sağlamak ve elektrikle çalışmalarda koruma yapmak amacı ile kullanılması gerektiğine vurgu yaptı.

 

Yalıtkan Paspas Kauçuk Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Engin Özavcı, ''Hedefimiz hiçbir zaman günü kurtarmak olmadı, yarınlara ilişkin hayal kurduk ve yarının gerektirdiği şartlara uyum sağladık. Pandemi süreci hem Türkiye'de hem de Dünya'da çeşitli krizlere yol açtı. Bu süreçte hem Türkiye'nin hem de diğer ülkelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere medikal ürünlerin üretimine girdik. AMSTERDAM markası ile ihracatını gerçekleştirdiğimiz her üründe Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisinde olduk. Krizler şekil değiştirerek sürekli yenileniyor. Hepinizin bildiği Ukrayna savaşı küresel ekonomiyi olumsuz etkiledi. Bizler savaşın etkilerini en aza indirgemek ve talepleri karşılamak üzere MEDCLOT adlı ürünümüzle atardamar kanamalarını durduran bir ürün geliştirdik. Dünya'da bu ürünü üreten iki şirketten biri olmanın gururunu yaşıyoruz.  Emile Raux'un meşhur sözünü hatırlayalım: Erişmek istedikleri bir hedefi olmayanlar, çalışmaktan zevk almazlar. Bizim hedefimiz Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da mega projelerine ve mega kentlerine sunduğumuz özel çözümlerle, Türkiye'yi ve Dünya'yı geleceğe taşımak. Yarınlara ilişkin kurduğumuz hayaller ile ekibimle beraber topyekûn çabalıyoruz,'' dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yalıtkan Paspas Kauçuk Ürünleri A.Ş. WIN EURASIA Uluslararası Fuarı’na Katıldı.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.