Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.03%
Bitcoin
3.903.037,56 TRY
tr eth
ETH
-1.05%
Ethereum
134.287,12 TRY
tr bch
BCH
-3.00%
Bitcoin Cash
24.353,47 TRY
  1. Haberler
  2. Liste İçerikler
  3. 6. Kadın Emeği Festivali sona erdi

6. Kadın Emeği Festivali sona erdi

Çankaya Belediyesinin kadınlara gelir desteği amacıyla hayata geçirdiği Kadın Emeği Festivali bu yıl 6. kez Başkentlilerle buluştu. 7, 8, 9 Temmuz’da Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda düzenlenen Festival yağmurlu havaya rağmen konser, gösteri ve çocuklara yönelik etkinliklerle dolu geçti.

Çankaya Belediyesinin kadınlara gelir desteği amaçlı “Elimin Emeği Evimin Ekmeği” projesi kapsamında sürdürdüğü Kadın Emeği Festivali bu yıl 6. kez Başkentlilerle buluştu. 7, 8, 9 Temmuz’da Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda düzenlenen Festival’de yaklaşık 200 kadınını el emeği ürünleri vatandaşların beğenisine sunuldu. Konser, gösteri ve çocuklara yönelik etkinliklerle dolu dolu geçen festival kadınların ürettiklerini gelire dönüştürmesine imkan sundu.

Çankayalı kadınların ekonomisine destek için çok sayıda proje ve etkinliği hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Taşdelen, “Kadınları her alanda güçlendirmek, eşit imkân ve hizmetler sağlamak amacıyla farklı alanlarda öncü çalışmalar yürütüyoruz. Bu yıl 6’ıncısını düzenlediğimiz festival ile katılımcı kadınlara gelir desteği sağladık. Çünkü Çankaya Belediyesi kadınların ve çocukların belediyesidir” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

6. Kadın Emeği Festivali sona erdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.