Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.81%
Bitcoin
3.869.692,53 TRY
tr eth
ETH
-1.95%
Ethereum
133.342,13 TRY
tr bch
BCH
0.09%
Bitcoin Cash
24.704,08 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Belediyeden çıkan AK Parti’ye geliyor

Belediyeden çıkan AK Parti’ye geliyor

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı haftanın her günü Seferihisarlı vatandaşları ağırlıyor. Problemlerine Seferihisar Belediyesinde muhatap bulamayan Seferihisarlılar,  AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın'a sorunlarını dile getiriyor.
 
 
Seferihisar’da hizmet alamamaktan ve belediyede muhatap bulamamaktan şikâyet eden vatandaşlar çözümü AK Parti’de buluyor. Sorunlarının çözümünü belediyede bulamayan Seferihisarlılar AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Aydın ile paylaşıyor. Seferihisar’a hizmet etmek bizim öncelikli görevimiz diyen Başkan Aydın her cuma günü AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığında Seferihisarlılarla bir araya geliyor. Kapısının ayrım gözetmeksizin herkese açık olduğunu söyleyen Başkan Aydın, “Seferihisarlı hemşehrilerimizin bizi bir kardeşleri, abileri, dostları görüp dertlerini, tasalarını ve mutluluklarını paylaşması bizim için büyük mutluluk. Kimi zaman birlikte üzülüyor, dertleniyoruz kimi zamansa birlikte gülüyoruz. Bizim için önemli olan paylaşmak kederi de sevinci de paylaşıyoruz. Hemşehrilerimizi yapabileceğimiz ne varsa yapmadan, onları dinlemeden bu kapıdan çıkarmıyor ve asla geri çevirmiyoruz. AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığımızın kapısı hemşehrilerimizi için her gün açık. Gerek ben, gerek yönetim kurulumuzda görev alan arkadaşlarım hepimiz hemşehrilemiz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 
Hizmet ve samimiyet vurgusu
 
Seferihisarlı vatandaşların ardı gelmeyen, karşılığı olmayan sözlerden sıkıldığını dile getiren Başkan Aydın, “Seferihisarlılar tutulmayan sözler almak istemiyor. Yaparız denip yapılmayan her söz hemşehrilerimizde kırgınlık yaratıyor” diye konuştu. Hizmet ve samimiyet vurgusu yapan Başkan Aydın, “Bu kapıdan giren her bir vatandaşımıza aynı ilgi ve samimiyetle karşılık vermek bizim düsturumuz. İlgilendiğimiz her konunun sonucunu öğrenip hemşehrilerimize bizzat iletiyoruz. Hiçbir hemşehrimize yapamayacağımız sözler vermiyoruz. Biz daima sorunların en hızlı ve en doğru yolla çözülmesi için hareket ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Belediyeden çıkan AK Parti’ye geliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.