Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.05%
Bitcoin
3.911.466,21 TRY
tr eth
ETH
-0.39%
Ethereum
134.420,83 TRY
tr bch
BCH
-1.87%
Bitcoin Cash
24.400,54 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Burhaniye’de Halk Meclisi Toplantısı Yapıldı

Burhaniye’de Halk Meclisi Toplantısı Yapıldı

Burhaniye Belediyesi proje, faliyet ve Belediye hizmetleri konusunda “ortak akıl” sloganıyla hayata geçirdiği Halk Meclisi toplantısının üçüncüsünü Reha Yurdakul salonunda gerçekleşti. Toplantıya Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Halk Meclisi Genel Sekreteri Necmi Şengider, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve Belediye Daire Müdürleri katıldı.

 

Reha Yurdakul Salonu’nda düzenlenen toplantı; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Halk Meclisi Genel Sekreteri Necmi Şengider’in konuşmasının ardından Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler bir konuşma yaptı. Ardından 3.5 yıllık görev dönemini anlatan belediye faaliyet filmini katılımcılara sunuldu. Göreve geldiği günden bugüne yapılan çalışmaları içeren faaliyet filminin gösteriminin ardından katılımcıların görüş soru ve önerileri alındı.

 

DEVECİLER SORULARI TEK TEK YANITLADI..

Halk Meclisi toplantısını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “ Seçim çalışmaları sırasında halk meclisi sözü vermiştik. Temel kararlarımızı alırken ortak akla önem veriyoruz. Söz verdiğimiz pek çok projeyi hayata geçirdik ve planladığımız projelerimiz var. Burhaniyeliler için ekibimle çalışıyoruz.” dedi.Daha sonra söz alan halk meclisi üyeleri Başkan Deveciler’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek talep, öneri ve sorularını iletti. Soruları tek tek cevaplayan Deveciler, halk meclisi toplantısına katılımın önemine değinerek toplantılara devam edeceklerini de bildirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Burhaniye’de Halk Meclisi Toplantısı Yapıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.