Loading...
tr usd
USD
0.230%
Amerikan Doları
42,70 TRY
tr euro
EURO
0.060%
Euro
50,17 TRY
tr chf
CHF
0.060%
İsviçre Frangı
53,65 TRY
tr gbp
GBP
-0.020%
İngiliz Sterlini
57,09 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
-0.02%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
0.69%
Bist 100
11.311,31 TRY
usd gau
Petrol
-0.26%
Brent Petrol
61,12 USD
gau
GR. ALTIN
0.71%
Gram Altın
5.898,49 TRY
tr btc
BTC
0.17%
Bitcoin
3.749.025,61 TRY
tr eth
ETH
-1.75%
Ethereum
123.563,19 TRY
tr bch
BCH
-2.15%
Bitcoin Cash
23.139,24 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Çankayalılar Birlik Aşuresi’nde Buluşuyor

Çankayalılar Birlik Aşuresi’nde Buluşuyor

BAŞKAN TAŞDELEN, TÜM VATANDAŞLARI BİRLİK AŞURESİ’NE DAVET ETTİ - Çankaya Belediyesi, Muharrem Orucu’nun ardından her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşları “Birlik Aşuresi” için bir araya getirecek.

0
Paylaş

BAŞKAN TAŞDELEN, TÜM VATANDAŞLARI BİRLİK AŞURESİ’NE DAVET ETTİ

– Çankaya Belediyesi, Muharrem Orucu’nun ardından her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşları “Birlik Aşuresi” için bir araya getirecek. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Sevgiye, kardeşliğe, dostluğa hizmet eden Birlik Aşuresi etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.

 

– 14 Ağustos'ta Uğur Mumcu Parkı'nda düzenlenecek etkinlik, 11 sivil toplum kuruluşuyla ortaklaşa gerçekleştirilecek. Birlik Aşuresi, halk müziği sanatçıları Cengiz Özkan, Ersin Perçin, Erdal Beyazgül ve Gökhan Kılıç'ın sahne alacağı türkülerle taçlanacak.

 

Çankaya Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem Orucu’nun ardından “Acılar dünde kalsın, bir daha yaşanmasın” sloganıyla tüm vatandaşları “Birlik Aşuresi” etkinliğinde buluşturacak. 14 Ağustos günü saat 17.30'da Uğur Mumcu Parkı'nda başlayacak olan etkinlik, 11 sivil toplum kuruluşuyla ortaklaşa gerçekleştirilecek. Etkinlikte on binlerce Başkentliye aşure dağıtılacak. Etkinlikte halk müziği sanatçıları Cengiz Özkan, Ersin Perçin, Erdal Beyazgül ve Gökhan Kılıç da sahne alacak. 

 

TAŞDELEN: TÜM VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUM

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "İnsanlık, Hz. Hüseyin ve Ehlibeyt ’in katledilişinin acısını yüzyıllar geçse de yüreğinde yaşatmaya devam etmektedir. Kerbela’da şehit edilen Hz. Hüseyin ile Ehlibeyt’i rahmetle anıyor önlerinde saygıyla eğiliyorum. Muharrem Ayı’nda Cem Evleri’ne, Alevi derneklerine ve dernek başkanlarına düzenlenen saldırıları büyük bir nefretle kınadığımı da belirtmek isterim. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik olduğunu düşündüğüm ve organize bir şekilde gerçekleşen bu saldırıların faillerinin bir an önce adalet önünde hesap vermesi sağlanmalıdır. Bu vesile ile birlik aşuremizin sevgiye, kardeşliğe, dostluğa hizmet etmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızı Birlik Aşuremize davet ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Çankayalılar Birlik Aşuresi’nde Buluşuyor
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin