Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-2.80%
Bitcoin
3.810.687,59 TRY
tr eth
ETH
-2.80%
Ethereum
130.659,64 TRY
tr bch
BCH
-0.93%
Bitcoin Cash
24.259,99 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Malkara Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Malkara Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Malkara Belediye Meclisi 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesine göre 1 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 16.00’da Eylül Ayı Meclis Toplantısının gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye Meclis Odasında Malkara Belediye Başkan Vekili  Mehmet Erdem’in Başkanlığında toplandı.

 

Eylül Ayı Meclis Toplantısı; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulmasının ardından açılış konuşması, yoklama ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı.

 

Gündemin 1. maddesinde yer alan İlçemiz Hacıevhat Mahallesi 67 ada, 53 parsel noda kayıtlı taşınmazın Satış Talebi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.     

 

Gündemin 2. maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel Çalıştırılması hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

Gündemin 3. maddesinde yer alan Zabıta Müdürlüğünün Zabıta Personeli Maktu Fazla Çalışma Ücretinin Belirlenmesi hakkındaki yazısı görüşülmesi Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündemin 4. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Kırsal Yerleşik Alan Tespiti hakkındaki yazısı görüşülerek İmar Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

Gündemin 5. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Künkçeşme ve Çevresi Plan Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek İmar Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

Gündemin 6. maddesinde yer alan Zabıta Müdürlüğünün İçkili Yer Bölgesinden Çıkarılması Değerlendirilen Yerler hakkındaki yazısı görüşülerek İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

Yapılan ara komisyonun ardından İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Malkara Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.