Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.95%
Bitcoin
3.876.286,05 TRY
tr eth
ETH
-1.59%
Ethereum
132.977,53 TRY
tr bch
BCH
-1.80%
Bitcoin Cash
24.123,51 TRY
  1. Haberler
  2. SonDakika/Magazin
  3. Mertcan Beşok, “Gelecek Yapay Zeka Ve Elektrikli Araçlarda"

Mertcan Beşok, “Gelecek Yapay Zeka Ve Elektrikli Araçlarda"

Beş-Mer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mertcan Beşok otomotiv sektörü ve Beş-Mer Otomotiv hakkında açıklamalarda bulundu.

Mertcan Beşok, “İşletme olarak otomotiv sektörünün 2. el araba modelleri kısmında faaliyet göstermekteyiz. Baba mesleği olduğu için çocuk yaşlarda bu işe başladım diyebilirim. Bu sektör içinde büyüdüm. Hikayem, üniversiteden sonra bildiğim işi yapmaya devam etme kararı almamla başladı. Şuanda bulunduğumuz noktadan daha ileriye gidebilmek için çok çalışıyoruz.”

Otomotiv sektörünün yakın geleceği hakkında konuşan Beşok, “Otomotiv sektörünün geleceği olarak anılan elektrikli araçlar son zamanlarda daha fazla üretime sahip. Yakın bir gelecekte ise elektrik tüketimi yapan araçların daha çok kullanılacağı düşünüyoruz. Bunun sebebi bazı ülkelerin bu konuda adımlar atması. Aynı zamanda otonom sürüş diye bir teknoloji çıktı.  Adından da anlaşılacağı üzere otomatik bir şekilde yapay zeka destekli ilerleyen araçlara verilen isim. Elektrikli araçların yaygınlaşmasıyla birlikte otonom sürüş teknolojisinde de artış olacak.Sektörde elektrikli araçların ve servislerinin çok yoğun olacağını ve pazarın büyük kısmını bunların dolduracağına inanıyorum. Bu yönde de tabi ki çalışmalarımız var ve devam ediyor. Showroomumuzda da elektrikli araç satışıyla alakalı altyapımı hazır aynı zamanda iki adet şarj ünitemiz mevcut. Yeni pazar satışına yeniliklerle hazırız.

 

“KADINLARIN DA BU SEKTÖRDE VAROLMASI GEREKTİĞİNE İNANIYORUM”

“Otomotiv sektörü kesinlikle erkek egemen bir sektör değildir. Günümüzde de artık kadınlar ambulans ve Belediye otobüsü şoförlüğü, taksicilik gibi meslekleri yapıyor. Otomobil alım-satımla da uğraşıp çok başarılı işler yapan kadınlar var mutlaka. Bu sektörde kadın işletmecilerin veya satıcıların da var olması gerektiğine inanıyorum.”

 

ÖNCELİĞİMİZ KALİTELİ VE GÜVENİLİR İŞ

Bizim hizmetimiz 2. el otomobil alım-satım yönünde. Önceliğimiz kaliteli ve güvenilir iş. Az önce de söylediğim gibi biz çoğu müşterimizle hala daha iletişim halindeyiz. Bunun sebebi ise kurum kültürümüzü yansıtan kalite ve güven.Yatırım konusunda yetkili bayii olma yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu yolda konumumuz ve alanlarımız yeterli ancak dünyadaki çip krizi ve araçların az oluşu bizi etkiliyor tabi ki. Bu yüzden yatırımımızı zamana yaymak bizim için çok daha faydalı olacaktır.Büyüme noktasında ki stratejimiz Ar-Ge faaliyetlerini geliştirmek ve inovasyonu kurum kültürünün bir parçası haline getirmek. Dijital dönüşümle birlikte değişen sektör ve pazarı yakından takip edip ilerleyerek işletmemizi getirebileceğimiz en iyi noktaya getirmek istiyoruz.

 

TÜRKİYE’NİN HER KÖŞESİNDEN MÜŞTERİLERİMİZ VAR

“Bu sektörde çalışmanın en güzel tarafı, her yeni araçla yeni bir insan tanımak. Türkiye’nin her köşesinden müşterilerimiz mevcut ve bu müşterilerin çoğu ile iletişimimiz samimi bir şekilde devam etmekte bu da bizi oldukça mutlu ediyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Mertcan Beşok, “Gelecek Yapay Zeka Ve Elektrikli Araçlarda"
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.