Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.21%
Bitcoin
3.847.469,37 TRY
tr eth
ETH
-1.02%
Ethereum
131.959,73 TRY
tr bch
BCH
0.44%
Bitcoin Cash
24.566,65 TRY
  1. Haberler
  2. Diğer
  3. Kültür-Sanat
  4. Murat Dalkılıç, Kocaeli’nin yaz neşesine ortak oldu

Murat Dalkılıç, Kocaeli’nin yaz neşesine ortak oldu

Büyükşehir’in yaz etkinlikleri kapsamında ünlü popçu Murat Dalkılıç, Derinceliler’le buluştu

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, pazar günü başlayan yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği konserler devam ediyor. Kutsi ile başlayan; Ziynet Sali ile hızlanan konserler dizisi ünlü popçu Murat Dalkılıç ile devam etti. Sevilen sanatçı birbirinden güzel şarkılarla Derinceliler’e unutulmayacak bir akşam yaşattı.

 

DERİNCE’DE YAZ NEŞESİ

“Kültür, sanat, eğlence, hayatın içinde sen de gel” sloganıyla Yaz Neşesi etkinliklerini Karamürsel’den başlatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yaz Neşesi etkinliklerinin üçüncü konserini Derince’de gerçekleştirildi. Derince Yenikent’te gerçekleştirilen konseri vatandaşlarla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal da izledi. Başkanlar Büyükakın ve Aygün, konser öncesi alanı gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

 

“BUGÜNLERİ ÖZLEMİŞTİK”

Konser öncesi kısa bir açıklamada bulunan Dalkılıç, “Geçtiğimiz yıllarda konser verememiştik. O günler geride kaldı. Sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bugünleri özlemiştik. Sahneye çıkmak için can atıyorum” dedi.

 

ŞARKILARA EŞLİK ETTİLER

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın ve Derince Belediye Başkanı Aygün konser öncesinde Dalkılıç’a çiçek takdim etti. Çiçek için teşekkür eden Dalkılıç, şarkılarıyla Derinceliler’e unutulmayacak bir akşam yaşatırken, gençler zaman zaman sevilen sanatçının şarkılarına eşlik etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Murat Dalkılıç, Kocaeli’nin yaz neşesine ortak oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.