Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.55%
Bitcoin
3.880.585,34 TRY
tr eth
ETH
-1.21%
Ethereum
132.997,95 TRY
tr bch
BCH
-0.08%
Bitcoin Cash
24.431,12 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Nilüfer’in 20. “Örnek İşyeri” Unpa Pastaneleri oldu

Nilüfer’in 20. “Örnek İşyeri” Unpa Pastaneleri oldu

Nilüfer Belediyesi’nin, standartların üzerinde kalite ve hijyen bilinci ile hizmet veren gıda işletmelerine verdiği “Örnek İşyeri Belgesi” sayısı 20’ye ulaştı. Yapılan denetimler sonucu Üçevler Mahallesi’nde hizmet veren Unpa Pastaneleri, Örnek İşyeri Belgesi’ne değer görüldü.

 

Nilüfer Belediyesi’nin, halkı kaliteli ve hijyen kurallarına uygun hizmetten faydalanmasını katkıda bulunmak, işletmeleri bu konuda teşvik etmek amacıyla 2003 yılından bu yana sürdürdüğü “Örnek İşyeri” projesinde sayı her geçen yıl artıyor. Nilüfer Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne bağlı Denetim Bürosu ekiplerinin kent genelindeki gıda işletmelerinde üretim, personel ve işletme hijyeni, ürün muhafaza koşulları, hizmet kalitesi ve personel sağlığı kriterlerinde yaptığı denetimler sonucu verilen Örnek İşyeri Belgesi alan işletme sayısı, 20’ye ulaştı. Denetim ekipleri bu kez, Üçevler Mahallesi’nde hijyen bakımından standart üstü hizmet veren aynı zamanda imalat merkezi olan Unpa Pastaneleri’ni, Örnek İşyeri Belgesi vermeye değer buldu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Unpa Pastanesi’ni ziyaret ederek, Örnek İşyeri Belgesi’ni verdi. Unpa Pastaneleri işletme sahibi Behlül Demirci’ye belgesini teslim eden Başkan Turgay Erdem, işletmeyi, imalat ve AR-GE bölümünü de inceledi.

 

Nilüfer’de denetimlerin sıkı bir şekilde sürdüğünü vurgulayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem vatandaşların, Örnek İşyeri Belgesi’ni gördükleri işletmelerden gönül rahatlığıyla hizmet alabileceklerini hatırlattı. Örnek İşyeri Belgesi sahibi işletmelere denetimlerin daha yoğun olduğuna dikkat çeken Başkan Erdem, “Denetim ekiplerimiz sürekli sahada çalışıyor. Habersiz bir şekilde işletmelere giderek gereken denetimleri gerçekleştiriyor. Üst üste iki denetimden uygunlukla çıkan işletmeler, belirli aralıklarla belgeyi almaya hak kazanıyor. Belge alan işletmeler de, sonrasında daha sıkı bir denetime tabi tutuluyor. Belge sahibi olup, sonrasında yapılan denetimlerde uygunsuzluk bulunan işletmelerden, belgeyi geri alıyoruz” diye konuştu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem özverili çalışmaları için Unpa Pastaneleri işletme sahibi Behlül Demirci’yi kutlayarak, belgesini verdi.

 

Örnek İşyeri Belgesi almaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Unpa Pastaneleri işletme sahibi Behlül Demirci de, Nilüfer’e yakışan bir hizmet sunmaya gayret ettiklerini söyledi. Üretim süreci hakkında Başkan Turgay Erdem’e bilgi veren Demirci, gıda mühendisleri gözetiminde, Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği ve ISO standartlarına uygun bir üretim gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Nilüfer’in 20. “Örnek İşyeri” Unpa Pastaneleri oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.