Loading...
tr usd
USD
0.080%
Amerikan Doları
43,77 TRY
tr euro
EURO
-0.230%
Euro
51,74 TRY
tr chf
CHF
-0.130%
İsviçre Frangı
56,71 TRY
tr gbp
GBP
-0.110%
İngiliz Sterlini
59,28 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
-0.29%
Euro Amerikan Doları
1,18 TRY
bist-100
BIST
0.34%
Bist 100
14.275,79 TRY
usd gau
Petrol
3.03%
Brent Petrol
69,46 USD
gau
GR. ALTIN
2.56%
Gram Altın
7.033,43 TRY
tr btc
BTC
0.55%
Bitcoin
3.282.359,40 TRY
tr eth
ETH
0.87%
Ethereum
103.055,61 TRY
tr bch
BCH
-0.56%
Bitcoin Cash
21.009,63 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. orbalı Belediyesi İzmir Fuarında yerini aldı

orbalı Belediyesi İzmir Fuarında yerini aldı

Yoğun katılım ile açılışı gerçekleşen 91.

0
Paylaş

Yoğun katılım ile açılışı gerçekleşen 91. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Torbalı Belediyesi 2 ayrı bölgede yerini aldı. Torbalı’nın yerel lezzetleri ekonomisi, ticareti ve kültürünün tanıtıldığı stantlarda gelen misafirlere çeşitli ikramlar da sunuluyor

 

Türkiye’nin en köklü ve en kapsamlı fuar etkinliği İzmir Enternasyonal Fuarı, geçmişten bugüne olduğu gibi Kültürpark’ta dünyayı buluşturuyor. 91’inci İzmir Enternasyonal Fuarı ile Terra Madre Anadolu İzmir’in ortak açılış töreni dün gerçekleşti. Yoğun katılım ile açılışı gerçekleşen 91. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Torbalı Belediyesi 2 ayrı bölgede yerini aldı. Torbalı Belediyesi’nin başlatmış olduğu “Halkın Tarlasından Halkın Sofrasına” projesi kapsamında kendi tarlalarında yetiştirdiği ve vatandaşa ücretsiz olarak dağıttığı nohut, bulgur, un, zeytinyağı ve reçel gibi ürünler stantlarda tanıtıldı. Torbalı’nın yerel lezzetleri ekonomisi, ticareti ve kültürünün tanıtıldığı stantlarda gelen misafirlere çeşitli ikramlar da sunuluyor.

 

TEKİN: “STANTLARIMIZA HERKESİ BEKLİYORUZ”

Yoğun ilginin olduğu Torbalı Belediyesi stantlarına İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoglu Sengel’in yanı sıra çok sayıda vatandaş da ziyaret etti. Stanta gelen misafirleri Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin bizzat ağırladı. Başkan Tekin, Torbalı Belediyesi stantlarına herkesi beklediklerini ifade ederek, “Kapılarını 91. kez ziyaretçilerine açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yerimizi aldık. İlçemizin tarımı, ekonomisi, kültürü ve ticareti başta olmak üzere tüm potansiyeli ile tanıtılan stantlarımızda sizleri de bekleriz. Stantlarımız fuarın son gününe kadar sizlerle olacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

orbalı Belediyesi İzmir Fuarında yerini aldı
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin