Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.55%
Bitcoin
3.880.585,34 TRY
tr eth
ETH
-1.21%
Ethereum
132.997,95 TRY
tr bch
BCH
-0.08%
Bitcoin Cash
24.431,12 TRY
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da Üst Düzey Atamalar

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da Üst Düzey Atamalar

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un Pazarlama ve İletişim Direktörlüğü'ne sektörün deneyimli isimlerinden Ceren Alparslan, Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine uzun yıllar Shangri-La Group çatısı altında hizmet veren Duygu Gokalp atandı. 

 

Shangri-La Bosphorus, Istanbul Pazarlama ve İletişim Direktörü

Ceren Alparslan

Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Koç Üniversitesi’nde Finans ve Boğaziçi Üniversitesi’nde Dijital Pazarlama eğitimi alan Ceren Alparslan, profesyonel hayatına ulusal ve uluslararası reklam ajanslarında başladı. Boyner ve Doğuş Perakende Grubu gibi perakende sektörünün önde gelen kuruluşlarında Pazarlama ve İletişim Yöneticiliği rollerini başarıyla yürüttükten sonra, Doğuş Turizm Grubuna transfer olarak, gruba ait Türkiye ve yurt dışındaki lüks otellerin pazarlama ve iletişim müdürlüğü görevini üstlendi. Son olarak Doğuş Yeme-İçme, Turizm ve Perakende çatı marka iletişiminden sorumlu olan Alparslan, Mayıs ayı itibarıyla Pazarlama ve İletişim Direktörü olarak Shangri-La Bosphorus, Istanbul ailesine katıldı.

 

Shangri-La Bosphorus, Istanbul Satış ve Pazarlama Direktörü

Duygu Gokalp

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra Hollanda’da uluslararası turizm işletmeciliği ve danışmanlık eğitimi alan Duygu Gokalp, profesyonel hayatına 2006 yılında başladı. 2013 yılında Shangri-La ailesine katılmadan önce önbüro ve satış-pazarlama bölümlerinde farklı pozisyonlarda çalıştı. Son olarak, Shangri-La Bosphorus, Istanbul Gelirler Direktörlüğü pozisyonunda, satış stratejileri ve fiyatlandırma politikalarının belirlenmesinde rol aldı. Shangri-La Group çatısı altında zincirin Londra ve Paris otellerinde geçici sürelerle çalışan Gokalp, 2022 yılının Mayıs ayı itibariyle Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü olarak kariyerine devam ediyor.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da Üst Düzey Atamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.