Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.95%
Bitcoin
3.876.286,05 TRY
tr eth
ETH
-1.59%
Ethereum
132.977,53 TRY
tr bch
BCH
-1.80%
Bitcoin Cash
24.123,51 TRY
  1. Haberler
  2. Liste İçerikler
  3. Torbalı Tiyatro Günleri

Torbalı Tiyatro Günleri

İlkini 2019 yılında düzenleyen ardından pandemi nedeniyle 2 yıl ara verilen Torbalı Tiyatro Günleri geçtiğimiz yıl ikinci kez yapılmıştı. Bu yıl 3’üncüsü gerçekleşecek olan Torbalı Tiyatro Günleri’nin takvimi belli oldu. 16-17-18 Ocak günlerinde gerçekleşecek olan 3. Torbalı Tiyatro Günleri oldukça anlamlı bir kampanyaya da ayak olacak. Köy okullarının kütüphanelerinde yaşanan kitap sorununa da dikkat çekmek isteyen Torbalı Belediyesi, bu gösteri öncesi bilet olarak sanatseverlerden kitap bağışı kabul edecek. Sadece bir kitapla birbirinden özel gösterileri izleme fırsatı bulacak olan sanatseverler bir yandan da köy okulu kütüphanelerinin raflarını da kitapla doldurmuş olacak.

BU GÖSTERİLERİN BİLETİ KİTAP

Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenen Tiyatro Günleri dev bir klasik ile başlayacak. 16 Ocak Pazartesi günü Dionysos Tiyatro’nun hazırladığı ‘Fareler ve İnsanlar’ isimli tiyatro oyunu ile başlayacak olan Tiyatro Günleri’nin ikinci günüde Bodrum Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Uçurtmanın Kuyruğu’ oyunu sahnelenecek. Kapanış günü ise çok özel bir isim sahneye çıkacak. Meddah isimli oyunuyla ünlü tiyatro sanatçısı Mehmet Esen, Torbalı’da sanatseverlerin karşısına çıkacak. Oyunlar İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da sahnelenecek. Oyun öncesi Kültür Merkezi girişindeki stantlara kitap bağışında bulunan herkes ücretsiz giriş yapabilecek.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Nitelikli sanat anlayışı ile Torbalı’da tiyatro ve sanatın önemli dallarına verdiği destek ile farkını ortaya koyan Torbalı Belediyesi tarafından sembolik olarak bir bağışlanacak bir kitap karşılığında düzenlenecek olan Torbalı Tiyatro Günleri, Tiyatro Günleri için Torbalı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mithat Tekin’in talimatıyla hazırlıkları tüm hızıyla sürdürüyor

BAŞKAN TEKİN: TORBALI ARTIK SANATIN KALBİNİN ATTIĞI BİR ŞEHİR

Torbalı Tiyatro Günleri’ne tüm ilçe sakinlerini davet eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Torbalı artık sanatın kalbinin attığı bir şehir. İlçemizin sanatla anılması için kültür ve sanat etkinlikleri ile vatandaşlarımızın buluşması için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Bu kapsamda Torbalı Tiyatro Günleri’nin bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. 3 gün boyunca çok önemli oyunlar sanatseverlerle buluşacak. Köy okullarının birçoğunda artık kütüphane var. Ancak raflarda kitap yok. Bu tiyatro oyunlarının biletleri sadece bir kitap. Bize ‘Köy okullarına bağışlanmak üzere’ bir kitap getirerek tüm gösterilerden ücretsiz yararlanabileceksiniz. Tüm sanatseverleri 3. Torbalı Tiyatro Günleri’ne bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Torbalı Tiyatro Günleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.