Loading...
tr usd
USD
0.21%
Amerikan Doları
41,57 TRY
tr euro
EURO
0.10%
Euro
48,55 TRY
tr chf
CHF
0.15%
İsviçre Frangı
51,97 TRY
tr gbp
GBP
0.10%
İngiliz Sterlini
55,54 TRY
tr eur-usd
EURO/USD
0.03%
Euro Amerikan Doları
1,17 TRY
bist-100
BIST
-1.04%
Bist 100
11.258,72 TRY
usd gau
Petrol
-0.32%
Brent Petrol
69,20 USD
gau
GR. ALTIN
0.23%
Gram Altın
5.012,06 TRY
tr btc
BTC
-1.06%
Bitcoin
3.917.485,88 TRY
tr eth
ETH
-0.33%
Ethereum
134.783,28 TRY
tr bch
BCH
-2.57%
Bitcoin Cash
24.484,34 TRY
  1. Haberler
  2. Liste İçerikler
  3. TSE Bilgi ve İletişim Güvenliği Denetim Yetkisi Adeo’da

TSE Bilgi ve İletişim Güvenliği Denetim Yetkisi Adeo’da

Bilişim sektörü üreticileri ve iş ortaklarına, yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerine uçtan uca siber güvenlik hizmeti sunan ADEO, T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin yayımladığı Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi’ne uyumluluk konusunda kurum ve kuruluşlara denetim ve danışmanlık hizmetleri vermeye yetkilendirilmiş ilk marka oldu.

 

Tamamı Türk mühendis ve teknoloji danışmanlarından oluşan, gereken tüm akreditasyon ve yeterlilik seviyelerini elinde bulunduran teknik bir kadroyla siber güvenlik alanında hizmet veren ADEO, Türk Standartları Enstitüsü tarafından yürütülen belgelendirme sürecini tamamlayarak TSE Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi Uyum Denetim Hizmeti Sağlama belgesini alarak yine bir ilke imza attı. 

 

Siber olay müdahalesi, yönetilen siber güvenlik servisleri, adli bilişim hizmetleri, risk ve uyumluluk, kırmızı takım, mor takım ve mavi takım gibi hizmetleri Türkiye ve MEA Bölgesinde 1200’ün üzerinde özel şirketle ve kamuya ulaştıran ADEO Siber Güvenlik, TSE Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi Uyum Denetim Hizmeti Sağlama belgesi ile denetim ve danışmanlık çalışmalarına yeni bir boyut kazandırdı. 

 

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan ADEO Stratejiden Sorumlu Başkan Halil Öztürkci “Bu yetkinlik ile birlikte ADEO bünyesinde sertifikalı denetçilerimiz T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin yayımladığı Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi’ne uyumluluk konusunda kurum ve kuruluşlara denetim ve danışmanlık hizmetleri vermeye yetkilendirilmiş oldu. ADEO olarak uzun zamandır Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi özelinde uyum departmanımız çalışmalar yürütüyordu, alınan TSE yetkinliği ile bu çalışmaları resmi olarak da yapma yetkisine sahip olduk” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

TSE Bilgi ve İletişim Güvenliği Denetim Yetkisi Adeo’da
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Liste Makale ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.